BTR Bitti mi?

Kodla Büyü

ozcanikli

Süper Üye
Süper Üye
arkadaşlar bilgi kirliliği yaşanmadan Btr bitecek mi devam edecek mi
bilgisi olan arkadaşlar aydınlatabilir mi bizleri

İsteyenler ders yükümlülüğünü yerine getirdikten sonra BTR olabilir diye tahmin ediyorum.

Btr devam eder bence, 30 saate tamamlamak ve ekdersi fullemek iyi olacak. Tabi ki zorunlu olmamak kaydıyla.

Kesinlikle devam edeceğini düşünüyorum, sonuçta eskiden de böyleydi arkadaşlar, okulda bu tip cihazlara destek verecek insan lazım,

İsteyen görevini alır sonuçta

Btr devam eder büyük ihtimal ile eskiden 5. sınıflarda 2 saat ,6-7-8'lerde 1 saat bilişim dersi varken Formatörlük isteğe bağlıydı ve hiçbir kuvvet bana seçtiremedi o zamanlarda... Bir faydası oluyor yalnız normu 2 olan okullarda ders sayısı az olunca dönüşümlü olarak formatörlük ve dersler paslanıyor karşışıklı...

Okullarda bilgisayar olduğu sürece, her okulun web sitesi olduğu sürece btr nin bitmesi imkansızdır benim görüşüm.

Fatih kurulan liselerin yarıdan çoğunda kadrolu BT öğretmeni yok. İlk öğretimde ders saatini dolduramayanlar zorunlu olarak gidiyordu. İlk atamada yüksek miktarda alım yapmaları lazım . Yoksa farklı branşlardan öğretmenleri görevlendirilirler.
Hele bir okullar açılsın ilkokullara bile BTR görevlendirebilirler. BT sınıfı olmasa bile hepsinde idari pc ler, kurum net benzeri program ve bir çok derslikte de pc ve projeksiyon var. BT öğretmeni çöken idari pc ye, durduk yere çıktı vermeyen yazıcıya arada sapıtan modeme anlık müdahale ettiğinde işler aksamadan yürüyordu. Bakalım ilkokullar bu sefer ne yapacak.

BTR'nin bitmesi diye bir konuyu gündeme getiren, dersin zorunlu olmasından panik yaşayan arkadaşlardan başkaları değil. Görevlendirmelerin biteceğini ima eden bi açıklama gören var mı aramızda?

Diğer branşların kurs alarak BTR olabildiği bir anlayış varken BT öğretmenlerinden bu hak tamamen neden alınsın ki?

norm sıkıntım ortadan kalksın, btr'den gelecek full ek ders yerin dibine batsın.. Öğretmenliğe yeni başlamış kadar heyecanlıyım.. umarım müfredat da tatmin edici olur..

benim icin bitti artik lise lise sürünmem girerim 30 saat dersime gerisi tın ne yaparlarsa yapsinlar

derslerin zorunlu olması aslında sadece bizi normdan kurtardı. örneğin; okulda 10 saat ders 20 saat btr idi, şimdi 20 saat ders 10 saat btr olacak. ama olsun en azından şunu yap bunu yap şu yazı gelmiş yerine gider laba öğrencilerimle ilgilinerim daha iyi olur.

benim için de bitti milletin tamirci gibi çağırdığı kimi zaman öğle yemeği bile yiyemediğim ama zorunda kaldığım btr bitti çok şukur.

Geri