btr de aklımı karıştıran nokta

Kodla Büyü

mustafa431

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar 1 maddede" fatih projesi kapsamında kurulumu tamamlanan okullara öncelik verilecek şekilde bu okllara öncelik verilerek buralarda ihtiyaç varken diğer okullara görevlendirme yapılamayacak" diyor...
diyelimki bir ilçede orta okulda çalışıyoruz okulumuzda bilgisayar sınıfı var formda kendi okulumuzu yazdık ve ilçedeki kurulumu tamamlanmış okullarada kimse talip olmadı ...ki benim ilçemde bu şekilde olacak bence....benim anladığım böyle bir durumda bu ilçede görevlendirme yapılmayacak ...benmi yanlış anlıyorum...

sanırım doğru yorumluyorsunuz, sizlerden bazıları önce o liselerde görev almak zorunda görünüyor.

mustafa431' Alıntı:
arkadaşlar 1 maddede" fatih projesi kapsamında kurulumu tamamlanan okullara öncelik verilecek şekilde bu okllara öncelik verilerek buralarda ihtiyaç varken diğer okullara görevlendirme yapılamayacak" diyor...
diyelimki bir ilçede orta okulda çalışıyoruz okulumuzda bilgisayar sınıfı var formda kendi okulumuzu yazdık ve ilçedeki kurulumu tamamlanmış okullarada kimse talip olmadı ...ki benim ilçemde bu şekilde olacak bence....benim anladığım böyle bir durumda bu ilçede görevlendirme yapılmayacak ...benmi yanlış anlıyorum...

fatih projesi kurulumu yapılmış okula sizi görevlendirecekler ..öncelik o okulların bende bunu anlamadım...ilçede niye görevlendirme yapılmasın hocam,yapılır ancak öncelik fatih projesi kurulan okullarındır diyor..Sizin okuda kuurlum yoksa başka okulda var ve BTR öğrt. yoksa sizi o okula görevlendiriler..Yazıdan çıkan bu bence.

nermin_böte' Alıntı:
mustafa431' Alıntı:

fatih projesi kurulumu yapılmış okula sizi görevlendirecekler ..öncelik o okulların bende bunu anlamadım...ilçede niye görevlendirme yapılmasın hocam,yapılır ancak öncelik fatih projesi kurulan okullarındır diyor..Sizin okuda kuurlum yoksa başka okulda var ve BTR öğrt. yoksa sizi o okula görevlendiriler..Yazıdan çıkan bu bence.
ama o formda başka kurumda çalışmak istemiyorum /istiyorum diye bir kısım da var

aynen doğru anlamışsınız hocam, o okullara başvuru olmazsa ilçede şartları taşıyanları ikna etmeye çalışırlar, kimse gönüllü olmazsa ya zorla görelendirme yaparlar(ki yazıya göre zorla olmaz) ya da o ilçede görevlendirme yapılmaz.

ama saçma bir durum değilmi.. o zaman il genelini etkilemesi gerekmiyormu...ilde bir kurulumu tamamlanmış bir kurumun rehber öğretmeni yokken diğer okulların olamaz burdan bu da çıkabilir...

mustafa431' Alıntı:
ama saçma bir durum değilmi.. o zaman il genelini etkilemesi gerekmiyormu...ilde bir kurulumu tamamlanmış bir kurumun rehber öğretmeni yokken diğer okulların olamaz burdan bu da çıkabilir...
hocam görevlendirmeler büyükşehir merkez ilçeleri hariç sadece kendi lçene yapılabiliyor, dolayısıyla bir ilçede fatih okullarının dolup dolmaması diğer ilçeleri ilgilendirmez.

KöfteHoRr' Alıntı:
mustafa431' Alıntı:
hocam görevlendirmeler büyükşehir merkez ilçeleri hariç sadece kendi lçene yapılabiliyor, dolayısıyla bir ilçede fatih okullarının dolup dolmaması diğer ilçeleri ilgilendirmez.
hayır benim demeye çalıştığımaynı ilde bir ilçede orta okullarda görevlendirme olurken diğerinde olmaması acayip bir durum olmaz mı?

promethus' Alıntı:
mustafa431' Alıntı:
KöfteHoRr' Alıntı:
mustafa431' Alıntı:
hayır benim demeye çalıştığımaynı ilde bir ilçede orta okullarda görevlendirme olurken diğerinde olmaması acayip bir durum olmaz mı?
Hocam orta okullarda lab varsa görevlendirme yapılıyor. Burada bir sıkıntı yok. Aynı anda iki yerde birden görevlendirileceksin zaten. Hem kendi orta okulunda hem lisede. Sadece liseye gönderip orta okullar boş kalmayacaksın yani. Artık btr yok, süper btr var. Bundan sonra süper btr'yiz. Tüm okulların sorunlarını çözeriz. Adres göstermeleri yeter. :))
hocam başka kurumda görev almak istemiyorum deyince nasıl başka okulavericekler anlamış değilim...bence siz konuyu anlamamışsınız...

zorunlu demiyoruz, o okulların dolması zorunlu diyoruz. mecliste toplantı yeter sayısı diye bişey var ya :D bt rehberliğinde de ortaokullara görevlendirme yeter şartı ilçede fatih kurulan liselerin dolması kısaca :D

hocam 1.si açtığım konu ile ilgili diğer arkadaşlar doğru anlamışsınız dediler siz yanlış anlamışsınız diyorsunuz
2.si şu yaptığınız yorumları neye dayanarak yapıyonuz merak ediyorum size ayrıca bir açıklama filan mı geldi...:)

Geri