arifa19 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 316 11 Aralık 2012 #2 be akşamları okulda bilgisayar kursu veriyorum velilere....kursiyerlerimi topladım hem gittim onayı aldım kursu açtım hocam....
be akşamları okulda bilgisayar kursu veriyorum velilere....kursiyerlerimi topladım hem gittim onayı aldım kursu açtım hocam....
gezegen10 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 874 11 Aralık 2012 #4 ben o konuyla ilgili bazı yetkili kşiilerden bilgi aldım bilgisayar egzersizi açamıyormuşuz hiç bir şekilde.
ben o konuyla ilgili bazı yetkili kşiilerden bilgi aldım bilgisayar egzersizi açamıyormuşuz hiç bir şekilde.
O oopapatya Aktif Üye Mesajlar 113 11 Aralık 2012 #6 peki halk eğitim adında çıkışta öğrencilerle kurs yapabiliyor muyuz?
gezegen10 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 874 11 Aralık 2012 #7 halk eğitim öğrenciye izin vermez muhtemelen hocam
okse2818 Aktif Üye Mesajlar 163 11 Aralık 2012 #8 oopapatya' Alıntı: BTR den sonra egzersiz yapan yok mu? Genişletmek için tıkla ... hocam ben veriyorum sorun varsa sorabilirsin ve bu konuda çok çaba sarf ettim ve kazandım
oopapatya' Alıntı: BTR den sonra egzersiz yapan yok mu? Genişletmek için tıkla ... hocam ben veriyorum sorun varsa sorabilirsin ve bu konuda çok çaba sarf ettim ve kazandım
xasi05x Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 269 11 Aralık 2012 #9 oopapatya' Alıntı: BTR den sonra egzersiz yapan yok mu? Genişletmek için tıkla ... Ben yapıyorum hocam. Branşım Matematik. Masa tenisi egzersizi yapıyorum
oopapatya' Alıntı: BTR den sonra egzersiz yapan yok mu? Genişletmek için tıkla ... Ben yapıyorum hocam. Branşım Matematik. Masa tenisi egzersizi yapıyorum
A anavarza_81 Site Gezgini Mesajlar 92 12 Aralık 2012 #10 okse2818 arkadaşım hangi ildesiniz ve hangi saatlerde egzersiz yapıyorsunuz?
D DEM35 Üye Mesajlar 13 16 Aralık 2012 #11 satranç egzersizi yapıyorum haftalık 30 saat planlamadan sonra yapıyorum. şimdilik bir sorun yok..