btr destekleme kursları ve maaş karşılığı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan xxltc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

xxltc

Süper Üye
Süper Üye
Merhaba ark lar mağlum hamza aydoğdunun bir yazısı vardı habib hocanın yüklediği btr görevi yürütürken asli görevi için ek ders verilmez diye, sanki btr nin destekleme kursları asli göreviymiş gibi, birde 15 saatten az derse giren btr ler için kursların önce maaş karşılığına sayılması durumu vardı. bu konuda son durum nedir acaba. benim kanaatim btr nin destekleme kursları asli görevi değil zira görev tanımlarımız içinde destekleme kursu ile ilgili bişey yok. saat 17 veya 18 den önce verilecek kursların maaş karşılığına sayılması için ise btr nin çalışma saatleri okulda ki eğitim öğretim saatleri diye yazıda var elimizde yenilik ve eğitim teknolojileri genel müdürlüğünün yeni btr yazısı yani. bu durumda sizlerin tavırları nedir acaba ne yapmak lazım daha sonra bize sorun çıkarmamaları adına yada bişey yapmadan saat 15 den sonra okulda eğitim öğretim bittiği için görevimiz de bu doğrultuda bittiği için kurs vermeye bişey yok muş gibi devam mı edelim.

Hocam eğitim öğretim saati bittikten sonra ne olursa olsun ders saatinize bakılmadan siz kurs verebilirsiniz. Ben veriyorum. Veren birçok arkadaşta var. Sadece bazı ilçe mem'ler sıkıntı yaratıyor kendilerince.

Geri