BTR devam mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ataa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ataa

Aktif Üye
merhaba arkadaşlar...
kocaeli norm fazlası bilişimcileri resen atadı. kararnameler geldi. gelen yazıda sonlandırma işlemlerinin yapılması ve fiili görevlerine dönem sonuna kadar devam etmeleri şeklinde yazı geldi.
bu durumda BTR görevi iptal mi oluyor yoksa devam edebiliyor muyuz? bu konuda bilgisi olan var mı?
kadrom şuan başka okul oldu. BTR onayı eski okuluma göre alınmıştı. bilgisi olan var mı?

Hocam eğer siz kendi okulunuzda başka okulda BTR idiyseniz görevlendirmeniz devam eder. AMa kendi okulunuzda iseniz ve gittiğiniz okulda görevlendirilen kimse yoksa il sizi atandığınız okula görevlendirebilir.

İlin tutumuna göre değişir. Ama genelde bu şekilde yapıyorlar.

görevlendirmen bitti hocam,
yeniden görevlendirme yapılması gerekir.
il koordinatörünüze durumu iletirseniz ek görevlendirme alabilir

bildiğim kadarıyla atama başka ilçeye yapılırsa görevlendirme biter değilse devam (yani bizim burda böyle uygulandığını duydum)

atama yapılınca görevlendirmeler biter.
dönem ortasında da görevlendirme yapmayabilirler.
Umarım bir çözüm bulurlar.

ataa' Alıntı:
merhaba arkadaşlar...
kocaeli norm fazlası bilişimcileri resen atadı. kararnameler geldi. gelen yazıda sonlandırma işlemlerinin yapılması ve fiili görevlerine dönem sonuna kadar devam etmeleri şeklinde yazı geldi.
bu durumda BTR görevi iptal mi oluyor yoksa devam edebiliyor muyuz? bu konuda bilgisi olan var mı?
kadrom şuan başka okul oldu. BTR onayı eski okuluma göre alınmıştı. bilgisi olan var mı?
hocam zaten yazıda sizin sorunun cevabı var. fiili görevinize dönem biteseye kadar devam edeceksiniz. Yani il yeniden görevlendirme yapmayacak bu kadar süre kalmışken.
yani btrye devam.

arkadaşlar şimdi benim resen atam ile kadrom değişti. ben btr görevimi kendi okulumda yapmıyordum. anadolu lisesine gidiyordum. onay o şekilde alınmıştı. şimdi ben dönem sonuna kadar eski okulumda kalacam. anadolu lisesine btr görevime devam edebilecek miyim?

Geri