BTR dilekçesini üst yazı ile mi elden mi verdiniz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan halk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

halk

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar; BTR başvurusu için dilekçeyi kurumunuz aracılığı ile mi yoksa elden ilçe mem'e mi verdiniz?
Ben bizzat elden verdiğim için sıkıntı çıkarılıyor da...

Bir kere kendim götürmüştüm, diğer seferlerde de okul memuru falan götürmüştü. Ne diye sıkıntı çıkarıyorlar ki, başka dertleri yok mu, hey Allah' ım.....

hocam hiç bir şeyde sıkıntı yok aslına bakarsan, önemli olan niyet. art niyetli adam kırmızı mumlu davetiye ile yollasan da sıkıntı çıkaracaksa çıkarıyor işte..
sıkıntı çıkaracak şey bulamamışlar mı ? enteresan bu millet..
ben maille yolladım valla beni işten atsınlar o zaman..

Benim anlamadığım neden elden götürmek zorundayız bu evrakları? göreve başlama yazısınıdaelden istiyorlar. Eziyet resmen. Özellikle büyükşehirlerde.

ankarada başvuruyu net üzerinden alıyorlar eğiticiler çıktısını imzalatıp ile elden sade götürdüm. ankara böyle. resmi yazı yok.

bunun usulü, yani dilekçelerin nasıl kabul edileceği, bağlı olduğunuz il mem sayfasında başvuru başladığında belirtilir.
Muğla üst yazı ile istiyor.
Yani elden vermek anlam ifade etmiyor.
Ancak ben taratıp il eğiticilere de e-posta ile gönderiyorum.

Yapmanız gereken başvuru başladığında BTR için çıkan yazıyı bulmak.

Hocam bizim ilçede bilgisayarcı bir tek ben varım ve 2.dönem başvuru yazısı gelmedi bize. bende ili aradım başvuru dilekçemi ve formu fax ile gönderdim. daha sonra ilçeyi aradım üst yazı ile gönderin diye ama ilçede işten anlayan adama olmadığı ve gelenlerin hepside torpille geldiği için adamlar daha bilgisayardan yazı yazmayı bile beceremiyorlar. Bizim iş hala duruyor gelmedi bir türlü onay ve cevap. Bu ay yine sıfır ekders aldım. bakalım hayırlısı

Bana denilen şey: makam atlayarak dilekçe olmazmış. Peki onların onayı olmadan başvuru yapamayacak mıyım? Alttaki duyuruya göre MEM kurum idarelerini aradan çıkartmışa ve direk öğretmenlerle irtibata geçmişe benziyor.

İlçe sitesindeki duyuru aynen şöyle:

http://adapazari.meb.gov.tr/www/bt-rehb ... icerik/452

BT Rehber Öğretmen Görevlendirmesi

Mili Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğün 28.09.2012 tarih ve 16791 sayılı yazılarında belirtilen usul ve esaslar doğrultusunda Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmen görevlendirmesi yapılacak olup; İlçemiz okullarında görevli öğretmenlere gerekli duyurunun imza karşılığında yapılarak, şartları taşıyan öğretmenlerin başvuru formlarını ve istenen belgeleri 24.01.2013 Mesai bitimine kadar Müdürlüğümüz Bilgi İşlem Hizmetleri Bürosuna elden teslim etmeleri gerekmektedir.

Yazı örneği ve başvuru formu için tıklayınız ...

Buradan kurum onayı ya da üst yazı ile yapılır diye bir yorum ben çıkartamadım ama sizin yorumunuz nedir? Şu anda bugün hakkımda soruşturma başlatılacaktı. Bakalım hayırlısı. Mahkeme yolu göründü galiba.

Geri