Arkadaşlar btr öğretmeni haftalık ne kadar ekders alır ve okulda kalma süresi nedir?
amip33' Alıntı:38 saat ekders alır haftada, 06.30-19.35 saatleri arasında okulda durmak zorundadır.
bence btr öğretmeni haftalık ne kadar ek ders alır ve ne kadar okulda kalırdan önce arama butonu nasıl kullanılır diye sorsaydınız daha iyi olurdu.ogretmenokan' Alıntı:Arkadaşlar btr öğretmeni haftalık ne kadar ekders alır ve okulda kalma süresi nedir?
Gece bekçisi olmadığı zamanlarda bekçi olarak nöbete kalır ordanda 32 saat al sana temiz kemiksiz 70 saat ekders..amip33' Alıntı:38 saat ekders alır haftada, 06.30-19.35 saatleri arasında okulda durmak zorundadır.
ordinaryus' Alıntı:Gece bekçisi olmadığı zamanlarda bekçi olarak nöbete kalır ordanda 32 saat al sana temiz kemiksiz 70 saat ekders..amip33' Alıntı:38 saat ekders alır haftada, 06.30-19.35 saatleri arasında okulda durmak zorundadır.
özür, kafa dalgın olunca cevap eksik olmuş. Yine şu an taş mı attın yoksa gerçekten teşekkür ettin bilemedim... Bugün biraz yoğundu da..ogretmenokan' Alıntı:...
Cahillik kötü şey, kendimden biliyorum.
Yukarıda bir arkadaşın imzası.Teşekkür ederim çok açıklayıcı oldu sağolun.
karinca_52' Alıntı:btr yönetmelikleri açık
enestar' Alıntı:Ne demezsin! Açık uçlu soru gibi bizim yönetmelikler. 50 kişi okusun 47 farklı fikir çıkar.
enestar' Alıntı:karinca_52' Alıntı:btr yönetmelikleri açık
Ne demezsin! Açık uçlu soru gibi bizim yönetmelikler. 50 kişi okusun 47 farklı fikir çıkar.
:++:hasan' Alıntı:özür, kafa dalgın olunca cevap eksik olmuş. Yine şu an taş mı attın yoksa gerçekten teşekkür ettin bilemedim... Bugün biraz yoğundu da..ogretmenokan' Alıntı:...
Cahillik kötü şey, kendimden biliyorum.
Yukarıda bir arkadaşın imzası.Teşekkür ederim çok açıklayıcı oldu sağolun.
.Neyse, bilgilerimi paylaşayım;
çalışma süresi 30 ders saatidir.
Sorun çıkaran olursa : tereddüt edilen hususlar diye bir yazı vardı, linkini bulursam eklerim; haftalık ders programında BTR görevi diye yazar diyor... hatta aynı yazıda ikili öğretim yapanlar için 2 BTR olacak diyor...
Maddeleri üşenmeyip okursanız görürsünüz. Bende üşenmiştim de geçen müdür yardımcım 9:00-16:30 diye bana bir yazı çıkartınca maddeleri incelemek zorunda kaldım...
Ben 9:00-15:00 duruyorum... 16:00 dan önce çıkmasamda resmiyeti benim için bu.
okul-formator-ve-bilgisayar-ogretmeni-f28/bt-rehber-ogretmenligi-gorevlendirmesi-tereddut-edilen-husu-t103484.html