BTR Ek Dersi

Kodla Büyü

ogretmenokan

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar btr öğretmeni haftalık ne kadar ekders alır ve okulda kalma süresi nedir?

38 saat ekders alır haftada, 06.30-19.35 saatleri arasında okulda durmak zorundadır.

amip33' Alıntı:
38 saat ekders alır haftada, 06.30-19.35 saatleri arasında okulda durmak zorundadır.

çamaşıra da gelirmi :puhaha: (kusura bakma hocam, çok güzel bir mesaj-dayanamadım)

18 hocam 18

ogretmenokan' Alıntı:
Arkadaşlar btr öğretmeni haftalık ne kadar ekders alır ve okulda kalma süresi nedir?
bence btr öğretmeni haftalık ne kadar ek ders alır ve ne kadar okulda kalırdan önce arama butonu nasıl kullanılır diye sorsaydınız daha iyi olurdu.

hocam haftalık 18 saat ekders ücreti alır
çalışma saatine gelince öğrencilerin okulda bulunduğu saatler içerisinde okulda bulunur. ortaokullarda 9:00 ile 15:30 arası ama bazıları şunuda ekliyor 30 saate tamamlarım ders programında gösteririm fazlasını çalışmam diyenlerde var.

18 saat alır. Okul ikili eğitimse tek devrede, normal eğitimse okulda ders bitene kadar okulda kalır.

amip33' Alıntı:
Gece bekçisi olmadığı zamanlarda bekçi olarak nöbete kalır ordanda 32 saat al sana temiz kemiksiz 70 saat ekders.. :D

Yönetmelikte diyo ki: Taşrada valilik görevlendiresiyle çalışan kişiler 18 saat ücret alır.
Hesaplanması da şöyle;
pazartesi:4
Salı:3
çarşamba:4
perşembe:3
cuma:4

kısaca 4-3-4-3-4 diyebiliriz. Bunun tek avantajı gün bazında hesaplanmasıdır... örmeğin pazartesi-salı raporlusunuz, sizin hesaplama 0-0-4-3-4=11 saat ücret yapar...

Basit olarak bağlı olduğun müdür yardımcısı ile aynı alırsın (normalinden, baş mdy değil)

ordinaryus' Alıntı:
amip33' Alıntı:
Gece bekçisi olmadığı zamanlarda bekçi olarak nöbete kalır ordanda 32 saat al sana temiz kemiksiz 70 saat ekders.. :D

Cahillik kötü şey, kendimden biliyorum.
Yukarıda bir arkadaşın imzası.Teşekkür ederim çok açıklayıcı oldu sağolun.

ogretmenokan' Alıntı:
...
:) özür, kafa dalgın olunca cevap eksik olmuş. Yine şu an taş mı attın yoksa gerçekten teşekkür ettin bilemedim... Bugün biraz yoğundu da..

.Neyse, bilgilerimi paylaşayım;
çalışma süresi 30 ders saatidir.
Sorun çıkaran olursa : tereddüt edilen hususlar diye bir yazı vardı, linkini bulursam eklerim; haftalık ders programında BTR görevi diye yazar diyor... hatta aynı yazıda ikili öğretim yapanlar için 2 BTR olacak diyor...
Maddeleri üşenmeyip okursanız görürsünüz. Bende üşenmiştim de geçen müdür yardımcım 9:00-16:30 diye bana bir yazı çıkartınca maddeleri incelemek zorunda kaldım...
Ben 9:00-15:00 duruyorum... 16:00 dan önce çıkmasamda resmiyeti benim için bu.
okul-formator-ve-bilgisayar-ogretmeni-f28/bt-rehber-ogretmenligi-gorevlendirmesi-tereddut-edilen-husu-t103484.html

enestar' Alıntı:
karinca_52' Alıntı:
btr yönetmelikleri açık

Ne demezsin! Açık uçlu soru gibi bizim yönetmelikler. 50 kişi okusun 47 farklı fikir çıkar.

Katılıyorum size hocam :) Bir de nöbet, kulüp, sınıf rehberliği olayı var. Bana kulüp ve sınıfla gelen olmadı da nöbet yazdık size hocam dediler. Ben nöbet alamıyorum dedim. Bilmiyorlarmış yazısı var dedim. Umarım o 47 farklı fikir arasında yanlış olanı değildir anladığım. Benim okulum hem lise hem ortaokul. Ortaokul kısmında 14 saat dersim var iki günde. Kalan 3 gün de lisede bt rehber öğretmeniyim. Sanırım ortaokul kısmında nöbet yazıyordu. Olmaz dedim. Yanlış anlamadım değil mi?

hasan' Alıntı:
ogretmenokan' Alıntı:
...
:) özür, kafa dalgın olunca cevap eksik olmuş. Yine şu an taş mı attın yoksa gerçekten teşekkür ettin bilemedim... Bugün biraz yoğundu da..

.Neyse, bilgilerimi paylaşayım;
çalışma süresi 30 ders saatidir.
Sorun çıkaran olursa : tereddüt edilen hususlar diye bir yazı vardı, linkini bulursam eklerim; haftalık ders programında BTR görevi diye yazar diyor... hatta aynı yazıda ikili öğretim yapanlar için 2 BTR olacak diyor...
Maddeleri üşenmeyip okursanız görürsünüz. Bende üşenmiştim de geçen müdür yardımcım 9:00-16:30 diye bana bir yazı çıkartınca maddeleri incelemek zorunda kaldım...
Ben 9:00-15:00 duruyorum... 16:00 dan önce çıkmasamda resmiyeti benim için bu.
okul-formator-ve-bilgisayar-ogretmeni-f28/bt-rehber-ogretmenligi-gorevlendirmesi-tereddut-edilen-husu-t103484.html
:++:

Geri