Btr Ekders Bir soru

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan big_way
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

big_way

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar btr den 18 saat ekders aldığımızı biliyorum. Mesela müdür yardımcılığında da 18 saat alınıyor ama 6 saat derse girmek zorunda. Yani müdür yardımcısı 12 saat derse girse 18+6=24 saat ekders alıyor.

Sorum şu; bizde de böyle bir durum var mı? Yani 12 saat derse girsek 18+12=30 mu olacak yoksa 18+6=24 mü olacak?

Şimdiden teşekkürler

YOk hocam öyle bir şey. En az 6 en fazla 15 saat girersin derse ve kaç saat girersen gir 18 saat ek ders alırsın. İyi akşamlar dilerim.

Yani ben 12 saat de derse girsem hiç derse de girmesem 18 saat mi ekders alıyorum. Yani bunun 15i maaş karşılığı geriye 3 saat mı ekders kalıyor?

hocam BTR'de maaş karşılığı diye birşey yok. Alabileceğin ekders en fazla 18 saat olur. Daha fazlası verilmez. Girdiğin ders saatinin bi önemi yok.

maaş karşılığı diye bir şey yok yani :) iyiymiş o zaman :++: Btr nin ekdersi ne kadar ediyor peki?

evet hocam daha ekders almak nasip olmadı :) Bu arada cevaplar için çok teşekkürler

oyungezer' Alıntı:
YOk hocam öyle bir şey. En az 6 en fazla 15 saat girersin derse ve kaç saat girersen gir 18 saat ek ders alırsın. İyi akşamlar dilerim.
Btr olarak görevlendirilen bir öğretmen haftalık 18 saat ekders alır. Girdiği ders saatinin bir etkisi yoktur. Hiç derse girmeyebilir. 6-15 saat formatörlük görevlendirmesinde geçerliydi. Btr görevlendirmesinde böyle sınırlar yok.

Geri