ilden gelen dosyanın altında samsun koordinatörlüğünün e postası var, onlar silmeden gönderdiler o zaman sanırım.bize kendi ilimize göndermemiz söylendi hocam.
zip attım umarım faydası olur
Ankara 20 eylül de başlattı. Yıllık planı veya aylık raporları 11 Eylülden mi başlatıcağız yoksa 20 sinde mi?
Bu form Aylık olarak düzenlenecektir. Her ayın ilk haftası geçmiş (bir önceki )aya yönelik olarak düzenlendikten sonra, okul müdürü ve BT rehber öğretmenince de imzalanacak, tarandıktan sonra PDF formatında btkoordinator55@meb.gov.tr adresine e-posta ile gönderilecektir, dys üzerinden ayrıca gönderilmeyecektir. Okul ve BT Rehber Öğretmen dosyasında çalışmalara ait varsa ek evrak örnekleri ile birlikte saklanacaktır. |
Hocam form samsundan örnek alınmış. Altt taraf değiştirilmemiş sakın o maile göndermeyin. Kendi il ya da ilçe koordinatörünüze göndereceksiniz.+1 ile takipteyim. Ayrıca neden kendi ilimizin koordinatörlüğüne değil de Samsun koordinatörlüğüne gönderiyoruz anlamış değilim. Bununla ilgili bir bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim.
teşekkürler hocam.zip attım umarım faydası olur
winrarın eski kalmıştır hocam.hocalarım bende mi hata var yoksa rar dosyaları bozuk mu indi ama açılmıyor .belki bizim ağla alakalıdır yine de sormak isteim
Teşekkür ederiz güzel hazırlanmış.Excel formatında Ekim ayı için hazırladığım form.
Hocam aynı sorun bende de vardı şuradan indirdim zip programı ile açıyorum zaten.winrarın eski kalmıştır hocam.
Excel formatında Ekim ayı için hazırladığım form.