BTR Görev. Geçmişe Yönelik Ek Ders

Kodla Büyü

bekir3840

Aktif Üye
BT Rehber Öğretmenliği başvurusu yaptık ama sonuçlar açıklanmadı. Görevlendirme 16 eylül -24 ocak arasını kapsıyor. Diyelim ki 19 eylülde onayı aldık. 16 17 18 eylül günleri ek ders yazılmayacak mı bize ???

Göreve başlayın hocam, okulunuz göreve başlama yazısına 16sında göreve başlamıştır diye yazsın, alırsınız. Yazının tarihi önemli değil.

Sağolun hocam dediğiniz gibi yaparlar mı bilmiyorum. Ama 16 sından itibaren almak hakkım bt rehber gibi hergün gidiyorum..

Valilik Olurunda Görevlendirme 16 eylül -24 ocak arasında yazıyorsa ve de göreve başlama yazınız İl/İlçe MEM'e bu şekilde giderse ödemede sıkıntı olmaz.

Hocam geçen yıl yazılan tarihlerden itibaren ek ders alamadım okula belge ne zaman geldiyse o zamandan başlattılar öyle olmaz dediler :/

ben onun tedbirini şöyle aldım idare ile konuştum giden defterinden kendime geçmiş tarihten bi sayı boşluk bıraktırdım , eger yazıya gore gecmıs tarıhe ızın verılmezse ben kendımı mudur tarafından ıdari olarak görevlendirtcem takı btr yazısı gelene kadar

mudur bey yazı gelsın hocam olmadı kaybını böyle karsılarız dıye konuştuk.
çünkü bende btr olacam dıye hergun aksama kadar okuldayım :D

Geri