BTR Görevi (Tereddüt edilen hususlar) 27/12/2012

Kodla Büyü

ercinc98

Süper Üye
Süper Üye
Yenilik ve Eğitim Teknolojileri GenelMüdürlüğü'nün 27/12/2012 tarihli 248065 Sayılı İl Valiliklerine gönderdiği Bilişim Teknolojileri Rehberliği Görevi (Tereddüt edilen hususlar) yazısı:

Ekli dosyalar

Bu haber bayağı eski, çok konuşuldu sayın hocam kaçırmışsınız sanırım.

Hayır. haberim var. ancak bazı arkadaşlar diğer konuların altında sorular sormuşlar, bununla ilgili bir konu olsun ve site içi aramalarda çıksın diye ekledim.

1.2.3. tercihleri boş bırakabiliyormuyuz peki? İlkokulda görev yapıyorum ben. Haftada 3 saat dersim var. sadece kendi okulumu istesem görevlendirme verilir mi?

shamuran' Alıntı:
1.2.3. tercihleri boş bırakabiliyormuyuz peki? İlkokulda görev yapıyorum ben. Haftada 3 saat dersim var. sadece kendi okulumu istesem görevlendirme verilir mi?
Ben sadece kendi okulumu istemiştim hocam, kendi okulumda görevliyim.

fatih kapsamındaki diğer okullara görevlendirme yapılmış ise yani boş fatih'li okul kalmamış ise GÖREVLENDİRİLİRSİNİZ!

Ben ortaokulda görevliyim. 1. dönem görev istememiştim. şimdi kendi okulumu seçmek istiyorum ancak sadece fatih projesi kapsamındaki liseler açılıyor.

nerde açılıyor.? İnternet sitesi mi?

İlçenizdeki FATİH projesi okulları tamamlandıktan sonra diğerleri,...

Evet. Online başvuru sayfasındaki 7 tercih de lise ve cuma günü başvurular bitiyor. Ne yapacam bilemiyorum

hocam siz nerdesiniz?
biz hala fax'la uğraşıyoruz, ne imiş üst yazı gelsin , gitsin, amcalar okusun anlasın....
:?

bu yazıdan şuanda haberdar oldum, keşke olmasaydım, moralim bozuldu...

Merhaba hocalarım aklıma takılan bir başka soruda şu:
Ben şimdi bir çpl lede teknik öğretmenim ve formatörlük görevim var aynı zamanda alan şefliği görevi alabilirmiyim.

Geri