BTR görevlendirdikten sonra başka okula ders tamamlama

Kodla Büyü

thalassa

Site Gezgini
merhaba arkadaşlar...
7 saat kendi okulumda dersim var, bunun haricinde diğer zamanlarda Fatih Projesi kapsamında lisede görevlendirildim. bugün bir yazı elime geçti başka bir lisede 8 saat ders tamamlama olarak görevlendirilmişim. Bakanlığın BTR görevlendirme esaslarına dair yazıyı okuduğumda 1. maddede olamaz gibi bir şey anladım. ama 6. maddede de ihtiyaç durumunda görevlendirilir gibi bir cümle var. konuya dair bilgisi olanlar lütfen paylaşabilir mi? 3. okula ders tamamlamaya gitmeli miyim?

ders tamamlama derken maaş karşılığınımı tamamlatıyorlar..
zaten bir yazıyla olacak iş değil bunlar.. ek ders yönetmeliğine aykırı bir yazı yayımlıyorlar olacağı bu..
ek ders yönetmeliğini değiştirip BTR görevi ders görevi olarak sayılır diye bir madde eklenmeden hep aynı olur sonuç..

Benim aklım almıyor bu işi, bt rehberliği görevlendirmesi gelsin, arkasından ders görevlendirmesi gelsin. İki görevlendirme üst üste olmaz diye bunca zamandır yanlış biliyormuşuz demek ki.

aynen arkadaşlar... yazı bugün geldi 15 saati tamalayamadığım için okulumda Fatih Projesi kapsamındaki görevlendirmemin üstüne 8 saat başka okulda görevlendirldim. benim de aklım almıyor. her il neredeyse her ilçe farklı uygulamalar yapıyor. tam anlamıyla açıklayıcı bir yazıda olmayınca olan bize oluyor... okul okul gez bakalım...

hocam bizim yaşadığımız olayı anlatayım bi kıyaslama olur belki.
benim okulumda ben bilişimciyim birde türkçe öğretmenimiz var ders az diye bt rehberlik seçti. benim 19 kendisinin 10 dersi vardı. müdür bu hafta benden 5 ders aldı diger bt rehberine verdi. dedim benden neden 1 tane 7. sınıf aldınız bende kalsaydı 7 8 lere ben girerdim adamda planla uğraşmazdı.
aldığım cevap bilişim branşından olmayıp bt rehberi olan öğretmenlere maaş karşılığı verilmek zorundaymış. bizde ama böyle bi durum yok. okuldaki dersi aksatmamak kaydıyla yazıyor maddede.

BT Rehber öğretmenliği görevlendirmesinde en az ya da en çok şu kadar derse girer diye bir ibare yok ki, neye dayanarak yapıyorlar anlamıyorum :x

bakanlığa bimere kendi oukulma ve ilçeye ve ile sorulmak üzere üç koldan yazdım hiç birinin cevabı gelmedi henüz.fakat bugün MEB e yazdığım yazının cevaplanma gününün son günü bugün cevaplarlar diye düşünüyorum.geri dönerim

Hocam eğer branşınız Bilişim Teknolojileri Değilse uygulama doğru Ama branşınız Bilişim teknolojileri ise ve BTR iseniz okuldaki ders saaiti sizin maaş karşılığınız oluyor ister 1 saat ister 20 saat olsun bu fark etmiyor Sizi başka okula gönderemezler

Dün aynı maduriyeti ben yaşadım. evime yürüme mesafesinde eş durumundan atandığım güzelim okulumdan ayrıldım daha uzak bi okulda geçici görevlendirme ile başladım.malesef 7 ve 8 lere seçmeli dersi bt seçmeyerek bi hata yaptım.okulda iki bilişimciyiz ve ben btr ile görevliyim ders saati 28 saat olduğu için ben norm fazlası oldum.durup duururken.ben btr olduğum için 31 dersten sonra 1 kadro daha verirler kısmını btr yüzünden iyi hesaplayamadım.btr olunca 31 ders saatine bir öğretmen 31den sonra 2. öğretmen kadrosu var.bunu hiç düşünmedim ve 7 ve 8 lere ben kendim seçtirtmedim. Şu anda bebek küçük,okul uzak,moral bozuk ......:(ben bu hatayı yaptım siz sakın yapmayın 2 bilişimci olanlar dikkat edin:(

Geri