BTR görevlendirme üst yazısı örneği

Kodla Büyü

enestar

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Niğde, bence bu işi gayet güzel yapmış. Kimse için açık kapı bırakmamış ve olması gerekeni gayet güzel anlatmış bence.

Keşke bizim illerimiz de açık kapı bırakmadan bu şekilde anlatsalar da, biz de okulda "7-19 (mağlum yeni sistem 35 saat) değil, 30 saat diyor orada anlamıyorsunuz!" diye idareyle çatışıp durmasak

Lütfen destek arkadaşlar. Madem ki biz bu işi mecburen yapacağız, bari görevlendirme üst yazıları çıkmadan konu gündeme gelsin;
Gelsin de, birileri ilgilensin ve hakkımız zayi olmasın inş.....

Not: Niğde BTR öğretmenleri anketi cevaplamasın Lütfen. Böylece durumu daha iyi anlayabilelim.

Ekli dosyalar

• 2012-1-BTR-Gorevlendirmesii.jpg
    2012-1-BTR-Gorevlendirmesii.jpg
    417.7 KB · Görüntüleme: 2,968
enestar' Alıntı:
Habib hocam inşallah alıntı için kızmazsın. Dosya için teşekkür ederim. İlgili dökümanın tamamını aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

http://www.habibocak.com/upload/dosyala ... irmesi.pdf

Estağfirullah Sayın Hocam,

Niçin kızacağım. Biz yaptığımız çalışmalarla hem kendi camiamıza hem de tüm topluma örnek ve yararlı olmaya çalışıyoruz. İstediğiniz dokümanı paylaşabilirsiniz.

Umarım faydalı olabiliyoruzdur.

Sayın Hocalarım,

İl MEM'ler görevlendirme yazılarını açık ve net yazmazlar ise arkadaşlar okul idarecileri ile karşı karşıya geliyorlar. Tabi bazı açıklamaları Bakanlığın yapması ve tereddüte mahal vermemesi lazım ama olmuyor. Bazende sorunları prosedüre uygun bir şekilde yerinde çözmek ve insiyatif kullanmak gerekiyor.

İyi çalışmalar.

Kocaeli'de , eğitim öğretim saatleri esas alınıyor.

Okulun türüne göre çalışma süresi değişiyor. Orta okullarda 35 saat , liselerde 40 saat.

30 saat sınırlaması olmamasına rağmen Bakanlığın yazısına (gereksiz şekilde) yorum eklenerek yazılan bir üst yazı.
Zaten yapılan 30 saat hatası farkına varılarak bu dönem yapılacak başvurularda bu yoruma yer verilmemiş.

http://nigde.meb.gov.tr/bitero/

Ekli dosyalar

• ustyazi.png
    ustyazi.png
    303.5 KB · Görüntüleme: 2,469
NeDemekŞakireÇayYok' Alıntı:
Ee ben yeni atandım Bu dönem BTR olamayacak mıyım şimdi :)

Ben de geçtiğimiz sene atandım. İlçede Fatih Projesi olan tek okula görevlendirme yapılmasına rağmen iki dönemde de tercih ettiğim herhangi bir okula görevlendirmem yapılmadı. Adaylığımdan dolayı görevlendirme yapılmadığı söylendi. Bakalım bu dönem neler gösterecek..

Geri