BTR görevlendirme iptali

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan eyolcu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

eyolcu

Süper Üye
Süper Üye
Bugun itibariyle BTR görevlendirme iptali için dilekçemi verdim. DYK kurslarında, zorunlu derslerde yapılan aşalayıcı tavırlar, tamirci olarak görünmemiz, dyk kurslarının ranta dönüşmesi ve para için öğrencilerin harcanması gibi bir çok nedenlerden dolayı dilekçemi verdim. İl tarafından iptalin kabul edilmesi dileklerimle...

hocam geçen sene de ben böyle bir tepki vermiştim ama tepkilerimiz ortak bir güce dönüşmedikce faydasız kalıyor.
Malesef aman banane ben kendi ekdersime bakarım kafası çok yaygın bizim camiada, aynı gemide olduğumuzun hala farkına varamayan arkadaşlar var.

2 sene önce ben de iptal için dilekçe vermiştim ama olmadı..

hayırlı olsun hocam 3 senedir btr formatörlük yapmıyorum allah kimseyi zorda bırakıp btr ye zorlamasın, müdür ,müdür yardımcısının verdiği angarya işler, 8:00-17:00 çalışmak zorunda bırakılması ,il btr çalışanlarının hiç bir soruna çözüm bulamaması ,hangisine yanasın ,20 saat dersim var idare ediyorum. DYK da hakkımı helal etmiyorum çocuklar hafta sonları geliyorlar güzel web siteleri yapıyorduk . hayırlı neyse olsun

sevgili hocam duygusal değil mantıklı tepki vermemiz gerekiyor.Btr den ayrıldın da bilişimcilerin ortak bir kararı var mı veya alabiliyorlar mı..once bunu sağlamak lazım..BTR ye 2.dönem başvurmayalım topluca mesela..Eğiticilerin pek umrunda değil bilişimcilerin sorunları meslek lisesindekiler aman benim kendi bölümüm var vs görmedim duymadım bilmiyorum kafası..Geriye ortaokullar ve anadolu lisesindeki öğretmenler kalıyor..Ortak bir tweeter organizasyonu bile yapamadık..önce bilinçlenmemiz akıllanmamız gerekiyor. Dedik ki sendikalar devreye girsin herkesin bir sendikası var demi, benim arkadaşlarımdan bazılarının cevabı:

ya birşey çıkmaz ki niye verecez
ya ben kurs açmadım ki niye verelim

önce içimizde birlik olmalıyız

hocam şimdi doğru söylüyorsunuz birlik olalım diye ancak gelin görün ki istediğimiz gibi olmuyor çoğu şey.
Benim 8 saat dersim var sadece, btr olmazsam en fazla 15 e tamamlar zaten idareyle hiç aram yok. O tahta işlerini falanda bir şekilde yine üstüme yıkar.
Yapmayın diyeceksiniz dediğim gibi zaten aram yok iyice insanı okuldan soğutacaklar.
Kurs falan geçen yılda açılmadı başka okula görevlendirme çıktı (ben tercih etmedim) diye okulu sevmiyormuşum bu okulda çalışmak istemiyormuşum.
Demem o ki öyle saçma bir durum içindeyim ki ben şuan hiç bir şey yapamıyorum.

Herkesin derdi farklı, mantıklı düşünemeyecek durumda bransımız... bakın 30 saate düşmesi konusuldu haziranda ve akademisyenlerden dolayı bu sene olmadı ama seneye olmadı 2 sene sonra kesin diyorum. ilk gidecek ders biziz. fazla düşünmemek lazım sanırım, tamirci olarak gören cahilinden okumusuna kadar herkese selamlar!!

Ben bu dönem BTR istememiştim yeteri kadar başvuru olmadı sanırım Konya ikinci BTR duyurusuna çıktı. Eğer DYK ile ilgili bu gelişme olmasaydı belki isterdim çünkü ders programını bana gıcıklık olsun diye dağınık yapmışlardı ama DYK kursları nedeniyle istemeyeceğim. Duyarlı tüm arkadaşlardan da istifa etmelerini beklediğim gibi özellikle ve özellikle 2. dönem görev almama konusunda lütfen duyarlı olalım derim. Elbetteki maddi bir boyutu olacaktır ama birlik olduğumuzda bu maddi kayıp ileride kazanç olarak dönecektir diye düşünüyorum.

Sadece görevlendirmemin iptali mi yazdınız yoksa uzun uzun yazdınız mı sorunları?

yok hocam sadece ipral edilmesini istedim. dyk filan yazmak ilçeyi filan bağlamaz, tepki amaçlı yazsan eylem yasağın var.

bazılarımız kendi okulunda maaş karşılığını bile tamamlayamıyor ( mesela ben ) ve btr olmadığım zaman hangi ücra köşelerde kaç okula gideceğimi bilemiyorum.

Geri