BTR görevlendirme?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan avy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

avy

Aktif Üye
BTR görevlendirmeleri dönemlik mi yapıldı yoksa bir yıllıkmı acaba.Alan değişikliğinden bir arkadaş daha okuluma tayin oldu aslında 30 saat ders var okulda 20 saat 5-6 , 10 saat da 7-8 lerde seçmeli dersimiz var.nasıl 2 norm olduk anlamadım. :| ..

1-) Okulunuzda BT branşında sistemde kaç norm göründüğünü idareden öğrendiniz mi?
2-) BTR görevlendirme yazısını hiç okumadınız mı? ( Okula gelen görevlendirme onayı olan yazı )
Bu soruların yanıtları ile birlikte durumu güncellemeniz gerekiyor.

bote67' Alıntı:
1-) Okulunuzda BT branşında sistemde kaç norm göründüğünü idareden öğrendiniz mi?
2-) BTR görevlendirme yazısını hiç okumadınız mı? ( Okula gelen görevlendirme onayı olan yazı )
Bu soruların yanıtları ile birlikte durumu güncellemeniz gerekiyor.

1-)okulda idare (!) yok desem yeridir.müdür başka okulda bir müdür yardımcısı var o da ha var ha yok.
2-)okudum hemde çıktısını alıp okudum okula gelen görevlendirme yazısı gelmeyince ben netten indirip çıkardım.ama malum üzerinden zaman geçti tarihleri hatırlayamadım.

İlk dönem görevlendirmeler hangi tarihte bitiyor arkadaşlar sizin?

Hocam geçen sene bakanlıktan çıkan yazıya göre BTR görevlendirmeleri valilik tarafından her dönem yapılır. Yani bu dönemin görevlendirmesi 25 Ocak'a kadardır. Muhtemelen son hafta ikinci dönem için tekrar başvuru alırlar. İlinizde bulunan BT koordinatörü ile irtibata geçin en sağlıklısı budur bence.

Teşekkürler Hocam ben de 24Ocak sondur diye hatırlıyorum. Ama 1Ocak yazan hocamız olunca merak ettim diğer yerlerde hangi tarih diye.

Geri