BTR Görevlendirmelerden sonra EK GÖREVLENDİRME yapılıyor(mu)

Kodla Büyü

ultrAozi

Üye
Merhaba arkadaşlar. Eşim Şubat 2013 eş durumu atamasından bulunduğum yere atandı. Fakat göreve başladığında BTR görevlendirmeleri yapılalı 1 hafta olmuştu. Biz ek görevlendirme yaptırmak istedik. Fakat bir takım pürüzler çıktı. Benim bildiğim kadarıyla valilik onayı alınarak ek BTR eski adıyla formatör görevlendirmesi yapılıyordu. Bu konuyla ilgili emsal teşkil edecek durumu olanlar oldu mu? olduysa bana görevlendirme örneklerini gönderebilirler mi? teşekkür ederim.

Bende aynı durumdayım hocam. Şubatta eş durumundan İzmire geldim. Daha göreve başlamadım. Bende bu konuyu merak ediyorum. Acaba bize BTR başvuru hakkı verirler mi?

hocam öncelikle hayırlı olsun, sorduğunuz konuyu tam bilmiyorum ama size sormak istediğim bir soru var, kaç puanla tayininiz çıktı?
Ayrıca bizim bölüm için açılan yerler nerelerdi, o listeye nereden ulaşabiliriz? Bizim bölümden kaç kişinin tayini çıktı?
Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler

osghe23' Alıntı:
hocam öncelikle hayırlı olsun, sorduğunuz konuyu tam bilmiyorum ama size sormak istediğim bir soru var, kaç puanla tayininiz çıktı?
Ayrıca bizim bölüm için açılan yerler nerelerdi, o listeye nereden ulaşabiliriz? Bizim bölümden kaç kişinin tayini çıktı?

Ekli dosyalar

osghe23' Alıntı:
hocam meb ikgm den aldım.hala da vardır ordan da bakabilirsin.bu yıl okul bazında min puanları vermediler.belki verirler.şu an il bazında min puanlar var

Ekli dosyalar

ultrAozi' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar. Eşim Şubat 2013 eş durumu atamasından bulunduğum yere atandı. Fakat göreve başladığında BTR görevlendirmeleri yapılalı 1 hafta olmuştu. Biz ek görevlendirme yaptırmak istedik. Fakat bir takım pürüzler çıktı. Benim bildiğim kadarıyla valilik onayı alınarak ek BTR eski adıyla formatör görevlendirmesi yapılıyordu. Bu konuyla ilgili emsal teşkil edecek durumu olanlar oldu mu? olduysa bana görevlendirme örneklerini gönderebilirler mi? teşekkür ederim.
hocam ile göre ek görevlendirme değişir.il koordinatörüne ulaşmaya çalış.il milli eğitim de atamadan sorumlu(görevlendirme işlerine onlar bakıyor) md. yardımcılarının bu konuya bakış açıları önemlidir.onlar ek görevlendirme yapmam derse biraz zor aşarsın.ben eş durumundan bursaya gelmiştim görevlendirme yapmamışlardı.

ilginiz için teşekkürler. Valilik oluru çok zor alınıyor olsa gerek(!). gerçekten meslekten soğuttular. bu kadar olmaz. bin pişmanım bilişim teknolojileri öğretmeni olduğuma. bu memleket bu şekilde hiç bir yere varmaz.

Geri