flyman' Alıntı:peki arkadaşlar okul bitiminde btr görevinden istifa edebiliyor muyuz? bilginiz var mı acaba?
hocam görevim bitse zaten bunu sormam bizim ilde 1 temmuz bitiiş tarihi onun için soruyorum 14 ünde istifa edebilirmiyiz diyemehmettuna68' Alıntı:flyman' Alıntı:peki arkadaşlar okul bitiminde btr görevinden istifa edebiliyor muyuz? bilginiz var mı acaba?
sevgili arkdaşım zaten görevin sona erdikten sonra istifa etmene gerek yok eylül ayında görevlendirme istemezsin
:? BTR görevinden istifa etmenin size ne gibi bir katkısı olacağını düşünüyorsunuz. :?:flyman' Alıntı:hocam görevim bitse zaten bunu sormam bizim ilde 1 temmuz bitiiş tarihi onun için soruyorum 14 ünde istifa edebilirmiyiz diyemehmettuna68' Alıntı:flyman' Alıntı:peki arkadaşlar okul bitiminde btr görevinden istifa edebiliyor muyuz? bilginiz var mı acaba?
sevgili arkdaşım zaten görevin sona erdikten sonra istifa etmene gerek yok eylül ayında görevlendirme istemezsin
flyman' Alıntı:hocam görevim bitse zaten bunu sormam bizim ilde 1 temmuz bitiiş tarihi onun için soruyorum 14 ünde istifa edebilirmiyiz diyemehmettuna68' Alıntı:flyman' Alıntı:peki arkadaşlar okul bitiminde btr görevinden istifa edebiliyor muyuz? bilginiz var mı acaba?
1 temmuza kadar okulda kalmamak gibi bir katkısı olacağını düşünmüştüm amabote67' Alıntı::? BTR görevinden istifa etmenin size ne gibi bir katkısı olacağını düşünüyorsunuz. :?:flyman' Alıntı:hocam görevim bitse zaten bunu sormam bizim ilde 1 temmuz bitiiş tarihi onun için soruyorum 14 ünde istifa edebilirmiyiz diyemehmettuna68' Alıntı:flyman' Alıntı:peki arkadaşlar okul bitiminde btr görevinden istifa edebiliyor muyuz? bilginiz var mı acaba?
teşekkürler hocammehmettuna68' Alıntı:flyman' Alıntı:hocam görevim bitse zaten bunu sormam bizim ilde 1 temmuz bitiiş tarihi onun için soruyorum 14 ünde istifa edebilirmiyiz diyemehmettuna68' Alıntı:flyman' Alıntı:peki arkadaşlar okul bitiminde btr görevinden istifa edebiliyor muyuz? bilginiz var mı acaba?
yer değiştirme hariç görevinden istifa edemezsin