BTR Görevlendirmesi Olacak Mı?

Kodla Büyü

zodiac

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
formatör iken geçen yazın temmuz-ağustos aylarında 2 ay FATİH projesi için görev istemiş ve çalışmıştım. bu sene il koordinatörü BTR den dolayı yazın görevlendirme olmayacağını belirtti. okullar açıldığında BTR devam edecek mi peki, bununla ilgili net bilgisi olan var mı aranızda?

İl Milli Eğitim isteği ve Valiliklerin olumlu bakmasına bağlıdır bu ama daha önce yapan iller aynı şekilde devam eder.

KöfteHoRr' Alıntı:
İl Milli Eğitim isteği ve Valiliklerin olumlu bakmasına bağlıdır bu ama daha önce yapan iller aynı şekilde devam eder.

şimdi dersler zorunlu oldu diye BTR kaldırılması gibi bir durum olabilir mi diye düşünerek sormuştum hocam, haklısınız İl Milli Eğitime ve Valiliklere bakıyor bu iş.

Hocam BTR nin amacı zaten fatih projesi. Projede şu anda sadece liselerde başladı ve liselerde dersler zorunlu değil zaten.

KöfteHoRr' Alıntı:
Hocam BTR nin amacı zaten fatih projesi. Projede şu anda sadece liselerde başladı ve liselerde dersler zorunlu değil zaten.

o zaman liselerde dersler zorunlu olursa BTR olmayacak mı hocam?

BTR nin derslerle bi alakası yok şimdlik. Ama ilerde nasılsa her okulda ders vr dolayısıyla bt öğretmenide var, BTR ye gerek yok derlerse bilemem. Ama görünen en azından 3-5 yıl btr devam edecek

Fatih projesi kapsamındaki okullarda görev yapan öğretmenler norm fazlası olduğu için okullarından tayin isteyenler oldu.(ben fatih projesi kapsamında olan anadolu lisesinden norm fazlası olduğum için tayin istedim) Seneye ortaokullarda bt rehberlik isteyenlere zorunlu olarak fatih okullarında da ek görev verilecektir diye düşünüyorum. Bu durum ilerde dersler liselerde zorunlu olana kadar devam eder.Derslerin de zorunlu olma olasılığı şimdilik çok düşük bir ihtimal.

KöfteHoRr' Alıntı:
BTR nin derslerle bi alakası yok şimdlik. Ama ilerde nasılsa her okulda ders vr dolayısıyla bt öğretmenide var, BTR ye gerek yok derlerse bilemem. Ama görünen en azından 3-5 yıl btr devam edecek

görüşlerinize kesinlikle katılıyorum hocam, yalnız BTR isteyenlerin sayısı bir hayli azalacaktır bence dersler zorunlu olduğu için çoğu kişi kendi okulu dışında çalışmak istemez diye düşünüyorum.

hugo4545' Alıntı:
Fatih projesi kapsamındaki okullarda görev yapan öğretmenler norm fazlası olduğu için okullarından tayin isteyenler oldu.(ben fatih projesi kapsamında olan anadolu lisesinden norm fazlası olduğum için tayin istedim) Seneye ortaokullarda bt rehberlik isteyenlere zorunlu olarak fatih okullarında da ek görev verilecektir diye düşünüyorum. Bu durum ilerde dersler liselerde zorunlu olana kadar devam eder.Derslerin de zorunlu olma olasılığı şimdilik çok düşük bir ihtimal.

hocam senin durumunda çok ilginç valla, o kadar çalış puanını al sonra gittiğin okulda da norm fazlası çık, valla insan yarın ne olacağını hiç kestiremiyor :(

zodiac' Alıntı:
KöfteHoRr' Alıntı:

görüşlerinize kesinlikle katılıyorum hocam, yalnız BTR isteyenlerin sayısı bir hayli azalacaktır bence dersler zorunlu olduğu için çoğu kişi kendi okulu dışında çalışmak istemez diye düşünüyorum.

Bu yüzden bıranş dışı arkadaşlara gün doğdu. Bayram edebilirler :)

biltek2007' Alıntı:
zodiac' Alıntı:
KöfteHoRr' Alıntı:

Bu yüzden bıranş dışı arkadaşlara gün doğdu. Bayram edebilirler :)

branş dışı olanlar iki bayramı bir arada yaşarlar çok haklısnız hocam çok doğru bir tespit:)

zodiac' Alıntı:
hugo4545' Alıntı:

hocam senin durumunda çok ilginç valla, o kadar çalış puanını al sonra gittiğin okulda da norm fazlası çık, valla insan yarın ne olacağını hiç kestiremiyor :(

Hocam aynen öyle maalesef. Zaten anadolu liselerinin bir ayrıcalığı kalmadı. Öğretmenler il içi tayinle sınavsız anadolu liselerine akın etti. Herkesin önceliği oldu.Büyük ihtimalle ortaokula çıkacak tayinim.En azından norm sıkıntım olmadan normal okulda yaşayıp gideceğim..

Aynı zamanda benim beklentim bu sene çoğu ilde BT Rehberliği kursu açılacaktır ve bir sürü yeni alan dışı elemana sertifika verilecektir BTciler bu iş yapmak istemiyor, bizimde ihtiyacımız var bahanesiyle.

hugo4545' Alıntı:
zodiac' Alıntı:
hugo4545' Alıntı:

Hocam aynen öyle maalesef. Zaten anadolu liselerinin bir ayrıcalığı kalmadı. Öğretmenler il içi tayinle sınavsız anadolu liselerine akın etti. Herkesin önceliği oldu.Büyük ihtimalle ortaokula çıkacak tayinim.En azından norm sıkıntım olmadan normal okulda yaşayıp gideceğim..

hakkınızda inşallah hayırlı olur hocam, evet herkes il içi tayinle sınav mınav olmadan tercih yaptılar bakalım ne olacak, siz garanti olanı seçmişsiniz en güzeli bence.

Arkadaşlar konu geçen ay açılmış ama ben geçen gün bir duyum aldığım için yazıyorum.Bir ilin ilçesinde şube müdürü olarak çalışan tanıdığımız bu sene BTR görevlendirmesi olmayacak, fatih projesinde yolsuzluk tespit edildi bütün çalışmalar durduruldu , bu yüzden görevlendirme olmayacakmış.Bende şuan ki liselere olur o zaman dedim, o da hayır olmayacak dedi.İnanmak istemedim ama gerçekten olur mu?

Ya "mış, muş, miş, müş"leryine başladı. Lütfen buna bir son verin artık. :verymad:

bu sene gorevlendirme var arkadaşlar telden girdiğim için ayrıntılı yazamiyorum. sivas mem sitesinde duyuru var başvurular dahi başladı bi inceleyin isterseniz. iyi geceler

bilgiafra' Alıntı:
Arkadaşlar konu geçen ay açılmış ama ben geçen gün bir duyum aldığım için yazıyorum.Bir ilin ilçesinde şube müdürü olarak çalışan tanıdığımız bu sene BTR görevlendirmesi olmayacak, fatih projesinde yolsuzluk tespit edildi bütün çalışmalar durduruldu , bu yüzden görevlendirme olmayacakmış.Bende şuan ki liselere olur o zaman dedim, o da hayır olmayacak dedi.İnanmak istemedim ama gerçekten olur mu?
Resmen element uydurmuş sayın müdürümüz:)

ymb' Alıntı:
bilgiafra' Alıntı:
Resmen element uydurmuş sayın müdürümüz:)
bencede hatta bir çok ilde şube müdürleri gönüllerinden geçeni bakanın söylediği bişeymiş gibi totolarından attırırlar
inanmayın siz onlara Başbakanımız fatih projesine çok önem veriyor zaten ihalelerde dünya yolsuzluk tespit edildi birde
uygulaması batarsa bunlara ne yapar elleri bize daha da mahkum oldu eğiteke yetenekli bilişimci aramaları boşuna mı sanıyorsunuz benim durumum uygun olsa sırf branştaşlarımın haklarını savunmak dahada iyileştirmek için bakanlıkta yer edinmeye çalışırdım.
sonuçta bakanlık baki değil şiartları iyileştirirsem ileride bende meyvelerini yerim hemde hayır dua alırız olursa yoksa koltuklar asla baki dğeil mezara koltukla giripte koltuğunda yargılanan var mı?

Helal olsun Sivası tebrik ediyorum. diğer illere örnek olsun.
Eylül gelir kurul toplantıları olur gıcık sorular başlar hocam sen formatör (BTR yi kimse dile getiremiyor.)olacanmı?
Şimdi sana kaç saat ders verecez. Off genemi ders programını değiştirecez. Ne olduğunuz belli değil sizinde yaaaa.
Bizi bu hale düşürenler maalesef il milli eğitim müdürlükleri. Birazda oradaki temsilcilerimiz eğiticilerin(il koordinatörlerinin) pasifliği... :verymad:

Geri