BTR ile ilgili bir problemim var yardım edermisiniz?

Kodla Büyü

ares24

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar çocuğum olduğu için btr görevi istemedim kendi okulumda 14 saat dersim var bu nedenle başka okula ders görevi vermişler bende ek başvurularda BTR görevi istesem başka okulumdaki görevlendirme iptal olurmu? kesin cevaplar verirseniz memnun olurum..

btr onaylanırsa baska okulda ders gorevı verılemez hocam

ordinaryus' Alıntı:
ylmz' Alıntı:
Aynen.. Yada başka okulda en fazla 7 saat alırsınız yine bir gününüzü boşaltırsınız..
baika okula gitmenize gerek yok 15 saat üstünü mazeretinizi idarenize belirterek iptal ettirin olmadı il veya ilçe milli eğitim müdürüne gidin
ondan sonra yine olmadı sendikanızı devreye sokun bir şekilde hallolacaktır.

ahmetcanserif' Alıntı:
ordinaryus' Alıntı:
ylmz' Alıntı:
Aynen.. Yada başka okulda en fazla 7 saat alırsınız yine bir gününüzü boşaltırsınız..
baika okula gitmenize gerek yok 15 saat üstünü mazeretinizi idarenize belirterek iptal ettirin olmadı il veya ilçe milli eğitim müdürüne gidin

21 saate kadar ders verilebilir,sendikayla falan alakası yok.Zaten maaş karşılığı dolmamış eğer okulda maaş karşılığı doldurabileceğiniz bir ders varsa öncelik o ders olmazsa başka okuldan ders vermek mecburiyetindeler.

ordinaryus' Alıntı:
ylmz' Alıntı:

sorunda burada 7 saat ders için 2 gün doldurmuşlar birde sabah ve öğleden sonrası için ben daha fazla ders saati istemediğim için bana gıcıklık yaptılar

fantasio' Alıntı:
ahmetcanserif' Alıntı:
ordinaryus' Alıntı:
ylmz' Alıntı:

21 saate kadar ders verilebilir,sendikayla falan alakası yok.Zaten maaş karşılığı dolmamış eğer okulda maaş karşılığı doldurabileceğiniz bir ders varsa öncelik o ders olmazsa başka okuldan ders vermek mecburiyetindeler.
14 saat ders varsa kesin klüp vardır klüp varsa ordan +2 saat daha gelir onda birden 1 saat daha gelir etti sana 17 saat hoca bunun 15 i zorunlu 2 si ek ders yazılır yıllardır idarede bu işleri yaparım. 15 saatin üstüne girme zorunluluğu yoktur sadece yönetmelikte öyle bir ibare eğer idare isterse ve ihtiyaç varsa ücretli görevlendirilmez elindeki öğretmen değerlendirilir fakat onunda mazereti varsa verilmez biz 2 tane bayan öğretmene birinin bebeği belden aşağı alçılanacağı için birinede evi uzak olduğu için vermedik kimsede bişey diyemedi diyemezde.
hocamda isterse durumunu belirtir sıkıntısını anlatır zaten idare idare etmiyorsa anlamıyorsa il mem veya ilçe mem gider onlar görev verilen okuldaki görevini iptal edip okuluna bildirirler o okullara gitmez okuluda ona fazla dağınıık olmayan prgram yapmak zorundadır. Zor dönemlerini atlatana kadar eğer kolaylık sağlamıyorlarsa buda onların insiyatifindedir fakat mahkeme veya şikayet durumunda idare zor durumda kalır.

Hocam BTR görevlendirmesi yapılırsa sadece kendi okulunuzdaki derse girersiniz, başka okula görevlendirme yapamazlar varsa da iptal olur..
Ayrıca başvuru formundaki; bir görevlendirmeniz var mı? sorusu başka okuldaki ders görevlendirmesini kastetmiyor. Yani o sourya da hayır görevlendirmem yok deyin

tencere' Alıntı:
Hocam BTR görevlendirmesi yapılırsa sadece kendi okulunuzdaki derse girersiniz, başka okula görevlendirme yapamazlar varsa da iptal olur..
Ayrıca başvuru formundaki; bir görevlendirmeniz var mı? sorusu başka okuldaki ders görevlendirmesini kastetmiyor. Yani o sourya da hayır görevlendirmem yok deyin

Bu söylediklerinize bende katılıyorum ama ilçeye dilekçe yazı bu durumu bildirirken bir dayanağım olmalı kağıt üzerinde yoksa iptal etmezler

ares24' Alıntı:
tencere' Alıntı:

Bu söylediklerinize bende katılıyorum ama ilçeye dilekçe yazı bu durumu bildirirken bir dayanağım olmalı kağıt üzerinde yoksa iptal etmezler

Hocam valilik onayı çıktıktan sonra, eğer akılları varsa size sorun çıkaracaklarını sanmıyorum..
Daha önceden okul içinde ve dışında uzun süreli görev verilmez diye bir madde vardı şimdi ise;
Çalışma Esasları 12. Maddede "BT Rehberliği görevini yürüten öğretmenlere aşağıda belirtilen görevlerin dışında başka bir görev verilmeyecektir" kısmı gerekçe gösterilebilir bence. Ama normalde buna gerek bile kalmamalı. Hatta onayınız çıkınca hiç kendiniz uğraşmayın bilişim il koordinatörünüze söylemeniz bile yeterli olur diye düşünüyorum.

Geri