BTR ile ilgli düzenlenmesi gereken evraklarda ortak hareket.

Kodla Büyü

webmaster19

Aktif Üye
okulda Btr ile ilglili hazırlanması gereken evraklarla ilgili ortak bir çalışma yapalım. Görüştüğüm her arkadaşımın farklı evraklar hazırladığını öğrendim. Herkesin dosyasında mutlaka olması gereken evrakları burada belirleyebiliriz.

evet bence de evrak falan yok ki bizim görevlendirme yazımızda. sadece çalışma planı yapar ve bunun takibi okul müdürlüğüne aittir deniyor. bir çalışma planı ve isteğe bağlı müdürlüğe verilecek dönemlik rapor yeterli olmalı.

geçen bizim il milli eğitim müdürü sınıfları kullanan öğretmenlerin kayıtlarını tutun sizden istenir dedi. Tutan var mı?

Arkadaşlar evrak konusunu araştırdım ama hazırlanıyor diyen de var hazırlanmıyor diyende..... Kafam karıştı şimdi sizler neler hazırladınız aylık rapor veriyor musunuz??? Ayrıca amdturion hocam idarenin verdiği bir Sınıf defteriniz oluyor sınıfı kullanan öğretmenler dolduruyor....

Aylık rapor kalktı diye biliyordum. Dönemlik 2 plan yaptım ben sadece.. BTS'yi de kullanan kimse yok benden başka..

whatepity' Alıntı:
Arkadaşlar evrak konusunu araştırdım ama hazırlanıyor diyen de var hazırlanmıyor diyende..... Kafam karıştı şimdi sizler neler hazırladınız aylık rapor veriyor musunuz??? Ayrıca amdturion hocam idarenin verdiği bir Sınıf defteriniz oluyor sınıfı kullanan öğretmenler dolduruyor....

bende öyle birşey yok. idarecileriminin de konu hakkında bilgisi yok. benden hiç bir evrak istemediler...

amdturion' Alıntı:
geçen bizim il milli eğitim müdürü sınıfları kullanan öğretmenlerin kayıtlarını tutun sizden istenir dedi. Tutan var mı?
Sınıfları kullanan öğretmenlerin kaydını tutmaya ne gerek var anlamadım. Derslik sistemi olsa sınıf sabit, olmasa ders programı belli. Kayda ne gerek var durumda?

Kimse birşey hazırlamazsa kimse de üzülmez :P bırakın arkadaşlar adamlar bizi takmıyor işte ne bu bak işte evrak hazırladım ben iyi çalışıyorum ben daha çok hazırladım daha iyi çalışıyorum havaları :D Şaka bir yana da kasmaya gerek yok, bu işler karşılıklı ne de olsa.

Şuan Bakanlık müfettişleri okulumda. Hiç bir evrakım yok. Sorarlar sa ben de onlara soracağım ne hazırlamalıyım diye..

müfettisler bizede geldi hic birsey sormadilar bir kac flash temizligi birazda sohbet o kadar

gzegen' Alıntı:
müfettisler bizede geldi hic birsey sormadilar bir kac flash temizligi birazda sohbet o kadar

Bizde de ne zaman müfettiş gelse flash bellek temizliği yapıyorum. Gizlenmiş dosyalarını da kurtardığım zaman var ya hiç bir şeyin hesabını sormuyorlar.

halk' Alıntı:
gzegen' Alıntı:

Bizde de ne zaman müfettiş gelse flash bellek temizliği yapıyorum. Gizlenmiş dosyalarını da kurtardığım zaman var ya hiç bir şeyin hesabını sormuyorlar.

hocam bu kadar mı olur, benim de geçen sene aynısı başıma geldi. bt rehberim ama fiili olarak hep idaredeyim. müfettişler geldi, okulumuzun herşeyi eksik. onu soruyolar yok, bunu soruyolar yok :) neyse bilgisayardan muhabbet açıldı. adamların flaşlarına kopyalama olamıyordu, bi bakayım dedim. virüs bulaşmış, birsürü dosya gizlenmiş falan. neyse gizlenmişleri geri getirdim, bu dosyaları kaybetmiş miydiniz diye sordum varya adamlar kaybolan çocuklarını bulmuş gibi sevindiler :) ondan sonra okulda 80den aşağı not alan hoca olmadı. okul olarak herşeyimiz eksik olmasına rağmen daha da üstümüze gelmediler.

Geri