Hocam,umus1979' Alıntı:Arkadaslar okulumuzda bu sene 36 saat bilisim dersi var. Tek ogretmenim. Ucretli bir ogretmen daha geldi. Ben btr oldum. Ben en az kac saat derse girebilirim? Mudurumuz gecen sene 16 saatte israr etti. Bu senede oyle bir dusuncesi var. Sizce?
Hocam,keyloger' Alıntı:En az diye bir olay yok hocam yönetmelikte. Pratikte okul müdürü ne kadar isterse verir. Mesela 6 size verip 30 ücretliye de verebilir. Yada 16-20 paylaştırabilir yada 18-18.
Okulunuzda kaç saatiniz varsa o kadar girmeniz yeterli. 8 saat olduğu için 8 saat girersiniz. FP-Btr olduğunuz için Maaş karşılığını tamamlamak zorunda değilsiniz. Mevzuat Ekders kararının 16.2 maddesiakdenizkanki' Alıntı:Arkadaşlar,
Okulumda 8 saat bilişim var. Btr yim, 15 saati tamamlamak zorundamıyım. Yoksa, zorunlu okutacagım ders 8 saat olduğu için başka derse girmemek gerek yok mu?
umus1979' Alıntı:okulunda 4 saat derse girip 10 akıllı tahtayla btr olan arkadaslar var. biz neden 50 akıllı tahtanın olduğu bir okulda toplamda 36 saat olan dersin 16 saatine girmek zorundayız anlayamıyorum. btr olmayın yazan arkadaslar için : btr olmasamda btr nin görevlerini yapmak zorunda kalıyoruz yeri geldiğinde. idare sizden bunu bekliyo ve ben hayır diyemiyorum.
karekedi' Alıntı:bizim okulda da 32 saat ders var iki kişiyiz. Her ikimiz de kadroluyuz. Arkadaş 30 saat derse girmek istiyor. Ben de BTR olurum o zaman (kendi okulumda) dedim o şekilde anlaştık. Müdür beyde tamam dedi.
Böyle bir durumda bir sıkıntı oluşur mu acaba?
Önceden çalıştığım ilçede hiç derse girmeden BTR görevi yapan arkadaşlar vardı.