ALP_ACELYA
Aktif Üye
:shock: :shock:
denizlerb' Alıntı:dönemde 1 kez doldurmak yeterli olmalı. her ay her öğretmeni teftiş eder gibi derse girmek nedir? benim 20 saat dersim var. okulda da 40 öğretmen var. her ay doldurmaya zaman yok.
H_M' Alıntı:denizlerb' Alıntı:dönemde 1 kez doldurmak yeterli olmalı. her ay her öğretmeni teftiş eder gibi derse girmek nedir? benim 20 saat dersim var. okulda da 40 öğretmen var. her ay doldurmaya zaman yok.
Hocam haklısınız da il istiyor.. kalabalık okul için sıkıntı dediğiniz gibi
varsa bi örnek bakalım hocam ve derse girip ne yapiyoruz mesela hoca nelerı kullanıyor dıe bunu mu gözlemliyoruzasp-php' Alıntı:H_M' Alıntı:denizlerb' Alıntı:dönemde 1 kez doldurmak yeterli olmalı. her ay her öğretmeni teftiş eder gibi derse girmek nedir? benim 20 saat dersim var. okulda da 40 öğretmen var. her ay doldurmaya zaman yok.
Her ay yeni ESY semineri alan varsa onun raporu doldurulur.
1 öğretmen için sadece 1 sefer rapor düzenlenir.
btnotlari' Alıntı:varsa bi örnek bakalım hocam ve derse girip ne yapiyoruz mesela hoca nelerı kullanıyor dıe bunu mu gözlemliyoruzasp-php' Alıntı:H_M' Alıntı:denizlerb' Alıntı:dönemde 1 kez doldurmak yeterli olmalı. her ay her öğretmeni teftiş eder gibi derse girmek nedir? benim 20 saat dersim var. okulda da 40 öğretmen var. her ay doldurmaya zaman yok.
Her ay yeni ESY semineri alan varsa onun raporu doldurulur.
1 öğretmen için sadece 1 sefer rapor düzenlenir.