BTR Mesai saatleri için MEM'lere dilekçe versek mi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ikuru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ikuru

Aktif Üye
Arkadaşlar şuanda muallakta devam eden BTR mesai saatleri var. Bu konuda kim müdürüyle nasıl anlaşırsa, mesaisi o şekilde kalıyor. Bence mesai saatleri 8-17, 9-3 , 7-12, 12-17 hangisi ise herkese aynı şekilde olmalı..

Bu konuda bakanlıktan yazı gelecekmiş diye bekliyoruz, hakkaten böyle bir yazı var mı? Ben bilmiyorum..
En azından okullarımıza ortak bir metin hazırlayarak mesai saatlerimizin tam olarak nasıldır diye bir dilekçe versek ve okullarda ME Müdürlükleri gönderseler, sonrasında da bu şekilde bir baskı olsa daha iyi olacağı kanaatindeyim. Ne dersiniz?

Mesai saati diye birşey yok ama mem ler uydurmuş birşeyler.biz gidip birde mesai saatimiz ne dersek tam bela olurlar başımıza.

bence hiç karıştırmamak lazım. Ders programına yazılır diyor(30 saat eder).uzatmaya gerek yok.

ikuru' Alıntı:
Arkadaşlar şuanda muallakta devam eden BTR mesai saatleri var. Bu konuda kim müdürüyle nasıl anlaşırsa, mesaisi o şekilde kalıyor. Bence mesai saatleri 8-17, 9-3 , 7-12, 12-17 hangisi ise herkese aynı şekilde olmalı..

Bu konuda bakanlıktan yazı gelecekmiş diye bekliyoruz, hakkaten böyle bir yazı var mı? Ben bilmiyorum..
En azından okullarımıza ortak bir metin hazırlayarak mesai saatlerimizin tam olarak nasıldır diye bir dilekçe versek ve okullarda ME Müdürlükleri gönderseler, sonrasında da bu şekilde bir baskı olsa daha iyi olacağı kanaatindeyim. Ne dersiniz?

saatler hep aynı olsun diyoruz da benim müdür gelen yazıda saat var mı dedi tamam 30 saat ama yok diyince bizde okulun şartlarına göre ayarladık programı şimdi dikekçe versek onlarda diyecek ki bakanlıktan açıklayıcı yazı bekliyoruz sonra bizim 30 saat konusu tartışma meselesi olacak derken karpuz kabuğu olayına dönecek ki daha bazı arkadaşların idareleri formatörlük olayından kopamamış mesai saatleri konusunda

Hocam bırak herkes kendi okulunda 30 saat üzerinden hesaplasın. Benim aynı gün 8 saat seçmeli dersim var. Kalan 22 saati diğer günlere eşit nasıl paylaştıracaksın. Eğer belli bir saat olursa örnek 7-12 gibi. O zaman 32 saat durmam gerekecek okulda. Herkesin durumu aynı değil ki... 30 saat üzerinden mesela her gün 6 ders duracaksan okul idaresi ile görüş. Nasıl olsa 6 ders saati ha 7-12 olmuş ha 8-13 olmuş, hangisi senin için iyi ise, okul idaresine rica et hocam. Sonuçta her rehberlik öğretmeni 9-3 durmuyor ki bizdeki 8-2 duruyor.

Geri