Hocam benim okuluma idareci gelirse benim görevlendirme 6 ay devam eder mi yani istersem..pckopat11' Alıntı:hocam bir akç ay sonra sınava dayalıu müdür yardımcılığı atanırsa senin görevlendirme bitmez. Ama kadromla atanırım sınava girdim diyorsan idareciliğie devam yoksa bence btr zaten en azından 1 yıl devam devam
barthez' Alıntı:Arkadaşlar ben şu anda kendi okulumda geçici görevlendirmeyle müdür yardımcısı olarak çalışmaktayım. BTR başvuruları alınmaya başladı ve merkezdeki Anadolu Liseleri açıldı. Ben bir beldede çalışıyorum. Siz olsanız ne yapardınız.?
Hocam 3 gün zamanım var yetişecek mi bu peki?gizemkar' Alıntı:barthez' Alıntı:Arkadaşlar ben şu anda kendi okulumda geçici görevlendirmeyle müdür yardımcısı olarak çalışmaktayım. BTR başvuruları alınmaya başladı ve merkezdeki Anadolu Liseleri açıldı. Ben bir beldede çalışıyorum. Siz olsanız ne yapardınız.?
HOCAM AYNI KOŞULDAYIZ AMA BEN GEÇEN HAFTA İSTİFA ETTİM VALİLİK ONAYLAMIŞ. KASIM AYINDA YÖNETİCİ ATAMALARI OLCAĞI VE BİZİM OKULA BİRİLERİ GELECEĞİ İÇİN Kİ KESİN BU BURASI ANADOLU LİSESİ BOŞ KALMAZ. MAĞDUR DURUMA DÜŞMEMEK İÇİN BIRAKTIM YÖNETİCİ GELME İHTİMALİ BÜYÜK İSE TEZDEN VAKİT KAYDETME GEÇİCİ GÖREVİNİ YİNE VALİLİK ONAYI İLE İPTAL EDİLİYOR.. SONRA ÜZERİNDE GÖREVLENDİRME BULUNDUĞU İÇİN GÖREV ALAMAYABİLİRSİN.
barthez' Alıntı:Hocam 3 gün zamanım var yetişecek mi bu peki?gizemkar' Alıntı:barthez' Alıntı:Arkadaşlar ben şu anda kendi okulumda geçici görevlendirmeyle müdür yardımcısı olarak çalışmaktayım. BTR başvuruları alınmaya başladı ve merkezdeki Anadolu Liseleri açıldı. Ben bir beldede çalışıyorum. Siz olsanız ne yapardınız.?
HOCAM AYNI KOŞULDAYIZ AMA BEN GEÇEN HAFTA İSTİFA ETTİM VALİLİK ONAYLAMIŞ. KASIM AYINDA YÖNETİCİ ATAMALARI OLCAĞI VE BİZİM OKULA BİRİLERİ GELECEĞİ İÇİN Kİ KESİN BU BURASI ANADOLU LİSESİ BOŞ KALMAZ. MAĞDUR DURUMA DÜŞMEMEK İÇİN BIRAKTIM YÖNETİCİ GELME İHTİMALİ BÜYÜK İSE TEZDEN VAKİT KAYDETME GEÇİCİ GÖREVİNİ YİNE VALİLİK ONAYI İLE İPTAL EDİLİYOR.. SONRA ÜZERİNDE GÖREVLENDİRME BULUNDUĞU İÇİN GÖREV ALAMAYABİLİRSİN.
nurhayat' Alıntı:Gizemkar' Alıntı:HOCAM AYNI KOŞULDAYIZ AMA BEN GEÇEN HAFTA İSTİFA ETTİM VALİLİK ONAYLAMIŞ. KASIM AYINDA YÖNETİCİ ATAMALARI OLCAĞI VE BİZİM OKULA BİRİLERİ GELECEĞİ İÇİN Kİ KESİN BU BURASI ANADOLU LİSESİ BOŞ KALMAZ. MAĞDUR DURUMA DÜŞMEMEK İÇİN BIRAKTIM YÖNETİCİ GELME İHTİMALİ BÜYÜK İSE TEZDEN VAKİT KAYDETME GEÇİCİ GÖREVİNİ YİNE VALİLİK ONAYI İLE İPTAL EDİLİYOR.. SONRA ÜZERİNDE GÖREVLENDİRME BULUNDUĞU İÇİN GÖREV ALAMAYABİLİRSİN.
hocam ben aynı gün hem istifa edip hem BTR ye başvurdum..ama hala müdür yard. görünüyorum.görevlendirmeler bugün yapılacak..acaba kabul edilmez mi ki ya :cry: :cry:
Hocam şimdi iptal yazısını yazdım görevlendirme Perşembe son müdürüm iyi bir insan ben takip ederim o güne kalmaz dedi. Hadi hayırlısı.nurhayat' Alıntı:il milli eğitimdeki arkadaşları aradım hocam hemen müdür yard. ayrılma dilekçeni mail at dediler.bakalım inş faydası olur..çünkü bizde görevlendirmeler bugün yapılacak
nurhayat' Alıntı:hocam hayırlısı olsun artık inş boşu boşuna istifa etmiş olmam..
barthez' Alıntı:Hocam şimdi iptal yazısını yazdım görevlendirme Perşembe son müdürüm iyi bir insan ben takip ederim o güne kalmaz dedi. Hadi hayırlısı.nurhayat' Alıntı:il milli eğitimdeki arkadaşları aradım hocam hemen müdür yard. ayrılma dilekçeni mail at dediler.bakalım inş faydası olur..çünkü bizde görevlendirmeler bugün yapılacak