BTR Nöbet soru

Kodla Büyü

faktan84

Aktif Üye
Arkadaşlar nöbet konusunu idare ile görüştüm. Benim nöbet tutabilmem için dersleri bir güne toplamamız gerekiyor dedim. Fakat müdür fark etmez dersleri dağitsakda nöbet yazarız ve ücretini öderiz dedi. bu durumda bir problem olur mu ya da ne yapmam gerekir.

aynenbadi' Alıntı:
benden de eğer nöbet tutmak istiyorsan dilekçe vermemi istediler
Okul müdürü öğretmen eksikliğinden dolayi bana da böyle dedi ama 6 saat dersim 1 günlük dersi tamamlayamiyorum neye göre nöbet ucreti verecek anlamadim

mevzuatta haftada bir gün nöbet parası alır diyor. fazlasına para alamazsın alırsan da geri ödersin. nöbet okuldaki öğretmenlere eşit olarak verilir.

Hocam harcama yetkilisi mudur ben yazarim oderim imzalarim diyorsa sorun yok.darisi digerlerinin basina

Arkadaşlar anlamadigim isteyenlere nöbet yaziliyor parasini aliyor güzel peki istemeyenlerin tutmamak gibi bi hakki var mi????

kondansatör' Alıntı:
Arkadaşlar anlamadigim isteyenlere nöbet yaziliyor parasini aliyor güzel peki istemeyenlerin tutmamak gibi bi hakki var mi????
Hocam konuya hakim bir idare varsa derslerinizin yoğun olduğu bir güne nöbet görevi verebilir, ben istemiyorum diyemezsiniz.

Iki hafta tek iki hafta cift nobet tutuyoruz okulda malesef kurtulamiycam demek bu yil bezdik nobetten . :?

hyalcin_61' Alıntı:
aynenbadi' Alıntı:
benden de eğer nöbet tutmak istiyorsan dilekçe vermemi istediler
Okul müdürü öğretmen eksikliğinden dolayi bana da böyle dedi ama 6 saat dersim 1 günlük dersi tamamlayamiyorum neye göre nöbet ucreti verecek anlamadim

Hocam isterse o gün dersin olmasın, nöbet görevi verilebilir, ücreti ödenir.

Geri