btr nöbet verilebilir resmi yazı bulamadım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan xxltc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

xxltc

Süper Üye
Süper Üye
ark lar btr nöber verilebilir diye resmi yazı nerde bulamadım da varsa paylaşabilir misiniz acil lazım

ya hocam biraz dürüst olalım dimi,
zamanında nöbet tutmamak için atmadığımız takla kalmadı şimdi 3 lira için yazı aramaya kalkıyoruz....
yapma hocam gözünü seveyim biraz dik duralım...

e.kurt' Alıntı:
ya hocam biraz dürüst olalım dimi,
zamanında nöbet tutmamak için atmadığımız takla kalmadı şimdi 3 lira için yazı aramaya kalkıyoruz....
yapma hocam gözünü seveyim biraz dik duralım...
hocam madem dürüstsünüz ona bakarsanız zamanında ücret verilmiyor diye nöbet tutmamak için atmadığımız taklada kalmadı şimdi hakkımız verilmeye başlayınca istemek mi suç oldu. ücret verilmiyorken bizim tutmama gibi bir durumumuz vardı bizde bunu kullandık. size soruyorum bu durum 900 bin öğretmenin hangisinde olsa bunu kullanmazdı hepsi bizim yerimizde olsa ücretsiz nöbet tutmayıp kullanırdı bunu. şimdi hakkımız olan verilince ve nöbet tutabilir yazısı da varsa niye ücretini almayalım bende bu kafayı anlamıyorum.

verilmemesi gerektiğine dair yazıyı bulsun idare.sonuçta yazmıyor sana ekders.sende dilekçeyl neden vermediklerini sorarsın.ondan sonrasını idare düşünsün

hocam ek 1 de belirtilen görevler dışında nöbet görevi dahi verilmez diyor ya orada resmi bir yazı var. nöbet verilebilir yazısı ise resmi yazıda görmedim gelen mailde açıklama kısmında yazıyordu sanırım bende onunda ek 1 gibi resmi yazısı var mı diye soruyorum

hakansia' Alıntı:
http://eogrenim.meb.gov.tr/SitePages/giris.aspx
hocam ordaki 10. maddede verilebilir diyor ama resmi yazıda nöbet dahil başka görevler verilemez dediği için müdürler kabul etmiyor..

Müdür kendi yorumunu katacağına, il formatörünü arasın o çözüme kavuşturur

işte bu tur yorumlar yerine oraya BTR ye BTR olduğu günlerde nöbet dahil başka gorev verilmez ancak BTR olmadığı günlerde nöbet ve vb gorev verilebilir deseler hiç sıkıntı yok basit işler nasıl zor geliyor anlamıyorum

Sayın hocam btr göreviniz olduğu günlerde nöbet tutamazsınız. derslerinizi bir güne toplar ve o gün nöbet tutarsanız ücretini alırsınız. bunun için yazı aranmaz. nöbet tutamayacağınız zamanlar belirtilmiş ise bunun dışında kalan zamanlarda tutabilirsiniz demektir. İlle de yazı diyorsanız btr görevlendirme esaslarında ".... bunun dışında kalan zamanlarda belletmenlik vb. görev alabilirler." maddesini dayanağınızı oluşturur. ama dikkat edin btr göreviniz olmadığı günler için geçerli. siz sadece dersinizin olduğu günlerde nöbet tutun (zaten 1 saat bile btr göreviniz varsa nöbet tutamazsınız). ücret ödenmez ise bir dilekçeyle neden ödenmediğini sorun. onlar kendilerine dayanak arasınlar.

Ben dilekçe verdim
Verilemez diye maddenin altını çizip yollamışlar
İşin ilginçi il formatörü de garip konuşuyor ben sizin yanınızdayım ama alamazsınız falan diye

iki okula gittiğimi söylüyorum ona rağmen yok yani

bence sıkıntı yazıya göre değil
sıkıntı biz niye nöbet tutamıyoruz arkadaş bunun mantığı
tenefüste çalıştığımız için vermiyorlar ise tenefüste çalıştığımız için ücret versinler olay basit bu kadar ama işlerine gelmiyor

bizim ilde de aynı durum söz konusu ilçeler kafasına göre takılıyor nöbet ödeyen 3-4 ilçe var bizim ilçe de onlar yanlış yapıyor diye bize ödemiyorlar.il koordinatörü ödenir diyor onlar olmaz diyo bugün meb bilgi edinmeye açık açık yazdım bu idareciler yazıları yorumlamaktan aciz açık açık yazsanız ne olurdu bakalım ne cevap vercekler

habib hocam bu tereddüt edilen yazılarla ilgili resmi bir site varmı nereden aldınız bunları acaba[/quote]
Hocam,

30.12.2015 tarihli yazıya göre çıkarılmıştır.

xxltc' Alıntı:
ark lar btr nöber verilebilir diye resmi yazı nerde bulamadım da varsa paylaşabilir misiniz acil lazım
SeA_' Alıntı:
Ben dilekçe verdim
Verilemez diye maddenin altını çizip yollamışlar
İşin ilginçi il formatörü de garip konuşuyor ben sizin yanınızdayım ama alamazsınız falan diye

iki okula gittiğimi söylüyorum ona rağmen yok yani

hocalarım eğerki fpbtr olarak kendi okulunuz haricinde başka bir okula görevlendirilmişseniz ( kendi okulunuzda sadece derslere giriyorsanız ), kendi derslerinizi bir güne toplattırıp o günde nöbetinizi tutabilirsiniz ve ücretini alırsınız. çünkü kendi okulunuzda fpbtr değilsiniz. kendi okulunuzda fpbtr olmak için valilik olurunda görevlendirilen kurum kısmında okulunuzun isminin geçmesi gerekir. eğer geçmiyorsa kendi okulunuzda fpbtr değilsiniz demektir.

Geri