BTR nin başka okulda ders vermek için görevlendirilmesi

Kodla Büyü

queen983

Site Gezgini
Arkadaşlar kendi okulumda 12 saat dersim var, BTR yazısı onaylanmadı daha. O yüzden beni başka bir okula görevlendirmişler maaş karşılığını doldurmadığım için. BTR olursam o okula gitmek zorunda değilim değil mi?

Srebrenica Hocam bununla ilgili yazı yönetmelik falan var mı? neye göre gitmeye biliriz. Yönetmeliği de söylerseniz ona göre sağlam konuşabiliriz. Teşekkürler.

queen983' Alıntı:
Arkadaşlar kendi okulumda 12 saat dersim var, BTR yazısı onaylanmadı daha. O yüzden beni başka bir okula görevlendirmişler maaş karşılığını doldurmadığım için. BTR olursam o okula gitmek zorunda değilim değil mi?

Bana da vermişlerdi hemen uyardım milli eğitimi verdikleri okulun müdürünü de aradım durumu anlattım
bensiz ders programı yapın sonradan sıkıntı olmasın dedim tamam halledeceğiz dediler kurtulduğumu düşünüyorum

Bizim yönetmelikler yorumlara tabi oluyor nedense ama Başka okula verirlerse zaten BT sınıfı olan yerde BTR görevini yapamadıktan sonra bi anlamı kalmıyor

queen983' Alıntı:

İlde Valilik oluruyla görevlendirme yapılıyor. Valilik görevlendirme yaptıktan sonra siz başka bir yere gitmek zorunda değilsiniz. (Valinin üstünde biri sizi görevlendirmedikçe :) Size, başka okulda ders için görevlendirileceğiniz söylenmediyse program karışır ama sizin için sorun yok. Ders için görevlendirildiğiniz okul yeniden program yapmak zorunda kalır BT dersi için. Velhasılı kelam kendi okulunuzdaki dersler dışında sadece BTR görevini yürütürsünüz.

BT Rehberliği ile ilgili Yeğitek'in yayınladığı "Tereddüt Edilen Konular" yazısının sanırım 2. maddesi konu ile ilgiliydi.

Evet hocam ikinci maddede bundan bahsediyor ancak başka okulda derse giremez demiyor. Sadece öncelikle BTR olmayanlara ders verilir diyor.
-İl/ilçedeki öğretmen ve ders sayısı dikkate alınarak ders tamamlama görevi ihtiyacı
olduğunda BT Rehberliği Görevi bulunmayan öğretmenlere maaş karşılığı ders tamamlama
görevi öncelikle verilecek bu şekilde BT rehberliği görevinin verimli olarak yürütülmesi
sağlanacaktır.

fbby' Alıntı:
Evet hocam ikinci maddede bundan bahsediyor ancak başka okulda derse giremez demiyor. Sadece öncelikle BTR olmayanlara ders verilir diyor.
-İl/ilçedeki öğretmen ve ders sayısı dikkate alınarak ders tamamlama görevi ihtiyacı
olduğunda BT Rehberliği Görevi bulunmayan öğretmenlere maaş karşılığı ders tamamlama
görevi öncelikle verilecek bu şekilde BT rehberliği görevinin verimli olarak yürütülmesi
sağlanacaktır.
bir önceki ya da bir sonraki açıklamada da yanılmıyorsam sadece kendi okulundaki var olan ders görevini yerine getirir kalan zamanını bt rehber öğretmeni olarak yürütür diyordu.

walla hocam hepsini defalarca okudum adamlar öyle bi yazmışlar ki tereddüt edilen hususları açıklayan yazıya da açıklayıcı yazı gerek nasıl bir iştir anlamadım. Direk giremez diye bir yazı var mı bundan başka bilmiyorum. Nasıl nöbet görevi verilemez diyor aynı onun gibi açıklama yok malesef.

Ben yanılmışım.
Yeğitek'in "Tereddüt Edilen Hususlar" olarak yayınladığı yazıda şunu gördüm:

Benim anladığım kadarıyla maaş karşılığını dolduracak kadar ders verilebilir diyor.
ss24u.jpg

Ekli dosyalar

Geri