BTR okulum dışına başka bir okulda çalışırım seçeneği?

Kodla Büyü

sadece susarak

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Okulum dışına başka bir okulda çalışırım
bu seçenek hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar başvuru yapanlar bunu işaretledimi, yada çoğumuz başvuru yapacağız bu seçeneği işaretlemeyi düşünüyormusunuz?

Kafalarına göre bir yere mi verecekler yoksa senin seçeceklerin içinden mi?

halk' Alıntı:
3 seçenek hakkın var zaten onlar çıkmazsa bulunduğun ilçede kafalarına göre bir yer verecekler. tabi ilçe sınırları geniş olan yerler için sıkıntı baya büyük olur. mesela akıllı tahta görevlendirmelerinde beni ilçe merkezinden 27 km uzakta bir okula görevlendirmişlerdi. 3 gün tahta kurulumu için uğraştım. arabayla gittim geldim. 3 günlük ekdersin ekdersin yarısı benzin parasına gittti.

Hocam öncelik fatih projesinin başladığı okullarda diyor Bitliste sadece liselerde başladı proje yazıda da öncelik fatih projesinin başladığı okullar diyor .Liselerde de bilgisayarcı yok inşallah oraları zorla tercih ettirmezler

sadece susarak' Alıntı:
halk' Alıntı:
3 seçenek hakkın var zaten onlar çıkmazsa bulunduğun ilçede kafalarına göre bir yer verecekler. tabi ilçe sınırları geniş olan yerler için sıkıntı baya büyük olur. mesela akıllı tahta görevlendirmelerinde beni ilçe merkezinden 27 km uzakta bir okula görevlendirmişlerdi. 3 gün tahta kurulumu için uğraştım. arabayla gittim geldim. 3 günlük ekdersin ekdersin yarısı benzin parasına gittti.

pardon hocam akıllı tahtaya kurulum yaptığınız için size ek ders mi verdiler? ben yanlış mı anladım?? benim görevlendirildiğimiz 1 haftanın 2 günü boş günümdü ona rağmen akşama kadar uğraştım tahtalarla ve 5 kuruş ek ders yok...

peki 3 tercih var.diyelim ki ilk tercih kendi okulumuz, diğer 2 tercih yapacağımız okullara nasıl sececez.boş olduklarını nasıl bilecez ihtiyaç olduğunu

oznrcll' Alıntı:
sadece susarak' Alıntı:
halk' Alıntı:

pardon hocam akıllı tahtaya kurulum yaptığınız için size ek ders mi verdiler? ben yanlış mı anladım?? benim görevlendirildiğimiz 1 haftanın 2 günü boş günümdü ona rağmen akşama kadar uğraştım tahtalarla ve 5 kuruş ek ders yok...
hocam zaten formatörlükten dolayı aldığımız ekdersten bahsediyorum. akıllı tahta kurulumu için ayrıca ekders ücreti ödenmişdeğil.

garfield' Alıntı:
peki 3 tercih var.diyelim ki ilk tercih kendi okulumuz, diğer 2 tercih yapacağımız okullara nasıl sececez.boş olduklarını nasıl bilecez ihtiyaç olduğunu
oda ayrı bir muamma.
başvuruların elektronik ortamda yapılması gerekir aslında.

çünkü benim okulum sabahçı öğlenci....ortaokul+ilkokul.ben ortaokula görevlendirirsem eğer ilkokulda başka bir btr görevlendirilmeli.peki adam nasıl tercih edecek açık olup olmadığını bilmeden

ya arkadaşlar bişey daha soracam: şimdi okulumuzda bt sınıfı var ama görevlendirmemiz başka okula çıksa, ders görevini kendi okulumuzda yapıp rehberliği görevlendirildiğimiz okuldamı yaparız yoksa ders görevide görevlendirildiğimiz okulda mı olur?

sadece susarak' Alıntı:
ya arkadaşlar bişey daha soracam: şimdi okulumuzda bt sınıfı var ama görevlendirmemiz başka okula çıksa, ders görevini kendi okulumuzda yapıp rehberliği görevlendirildiğimiz okuldamı yaparız yoksa ders görevide görevlendirildiğimiz okulda mı olur?
Kendi okulunuzdaki derse girersiniz hocam, kalan zamanda görevlendirildiğiniz okula gidersiniz.

arkadaşlar saçmalamayın,dilekçede seçenek var zaten siz kendi okulunuzu yazacaksınız sadece ve oraya olacak görevlendirmeniz ki zaten başka okul istemiyorum diye seçenek te var lütfen biraz dirayetli olun herkese zor koşmasınlar :sleep:

mrtcmhr_13' Alıntı:
arkadaşlar saçmalamayın,dilekçede seçenek var zaten siz kendi okulunuzu yazacaksınız sadece ve oraya olacak görevlendirmeniz ki zaten başka okul istemiyorum diye seçenek te var lütfen biraz dirayetli olun herkese zor koşmasınlar :sleep:
kendi okulumuz ilköğretim yada orta okul herne ise işte ama görevlendirmeler liselere olacak. demdi deme ibrahim...

Ben ortaokuldayım Bitlisde, ve tek tercih yaptım kendi okulum için ve okulumda fatih projesi kapsamında akıllı tahta yok şimdi bana görevlendirme çıkmazmı ?

privateaday' Alıntı:
Ben ortaokuldayım Bitlisde, ve tek tercih yaptım kendi okulum için ve okulumda fatih projesi kapsamında akıllı tahta yok şimdi bana görevlendirme çıkmazmı ?

bende aynı durumdayım diyebilirim..kendi okulumda akıllı tahta yok,,ama ortaokul,,derslerim var..başka okul istemiyorum diye belirttim dilekçemde çıkıp çıkmayacağını bilmiyorum..çıkmaz ise mecbur bi liseyi tercihlerime yazacam

arkadaşım,kendi okulunda bilgisayar sınıfı olduktan sonra başka okula gidecek diye bir ibare nerde geçiyor bir gösterin Allah aşkına :x

mrtcmhr_13' Alıntı:
arkadaşım,kendi okulunda bilgisayar sınıfı olduktan sonra başka okula gidecek diye bir ibare nerde geçiyor bir gösterin Allah aşkına :x
adamların işi gücü yok oturupta "kendi okulunda bt sııfı varsada başka okula gidecek"diye mi yazacak. Kocaman yazmışlar işte "görevledirmelerde öncelik fatih projesi donanımı kurulan okullara yapılacaktır" ve "bu okullar dolmadan başka okullara kesinlikle görevlendirme yapılmayacaktır" diye.

KöfteHoRr' Alıntı:
mrtcmhr_13' Alıntı:
adamların işi gücü yok oturupta "kendi okulunda bt sııfı varsada başka okula gidecek"diye mi yazacak. Kocaman yazmışlar işte "görevledirmelerde öncelik fatih projesi donanımı kurulan okullara yapılacaktır" ve "bu okullar dolmadan başka okullara kesinlikle görevlendirme yapılmayacaktır" diye.
bu okullar dolmadan başka okullara kesinlikle görevlendirme yapılmayacaktır
hocam bunu sen biryerde hazırlayıp ekledin herhalde,böyle birşey yok !!
o kalın yazıyı almayın hemen,öncesini de alın hadi oda olmadı tmam,arkadaş dilekçede kapı gibi OKUL DIŞINA GÖREVLENDİRİLMEK İSTEMİYORUM seçeneği de var.daha ne diyeyim ??
yok hayır durduk yere hakkımızı yedireceksiniz ona yanarım... :verymad:

nedir sizi bu kadar celallendiren anlamadım ki, arada "kesinlikle" kelimesi fazla olmuş diye mi?

Ben beceremiyorum okumayı, sen bi dene istersen.

Ekli dosyalar

• Adsız.gif
    Adsız.gif
    16.6 KB · Görüntüleme: 375
mrtcmhr_13' Alıntı:
KöfteHoRr' Alıntı:
mrtcmhr_13' Alıntı:
o kalın yazıyı almayın hemen,öncesini de alın hadi oda olmadı tmam,arkadaş dilekçede kapı gibi OKUL DIŞINA GÖREVLENDİRİLMEK İSTEMİYORUM seçeneği de var.daha ne diyeyim ??

mrtcmhr_13 hocam, köftehor hocam haklı. bugün il memde toplantı vardı. yazıyı incelerseniz ÖNCELİKLE kelimesini görürsünüz. yani fatih projesi tamamlanmış okullarda öncelik var bu görevlendirme için. buradaki ihtiyaçlar karşılanmadan diğer kurumlara görevlendirme YAPILAMAZ diyor yazıda.

KöfteHoRr' Alıntı:
nedir sizi bu kadar celallendiren anlamadım ki, arada "kesinlikle" kelimesi fazla olmuş diye mi?

Ben beceremiyorum okumayı, sen bi dene istersen.
değerli hocam ben de diyorum ki,zorla seni oraya veremezler,kendi okulunda istersin,dilekçende de okuldışına gitmek istemiyorumu seçersin,ayrıca O OKULLARDA BİLİŞİM ÖĞRETMENİ olmayınca da kimlerin görevlendirilebileceği de yazıyor,eğer senin okulunda bil sınıfın varsa o görevlendirmen okuluna olur diyorum bende.
ki adamlar kimse istemezse o kadar para harcadırlar mecbur verecekler birini..

muluca' Alıntı:
mrtcmhr_13' Alıntı:
KöfteHoRr' Alıntı:
mrtcmhr_13' Alıntı:

mrtcmhr_13 hocam, köftehor hocam haklı. bugün il memde toplantı vardı. yazıyı incelerseniz ÖNCELİKLE kelimesini görürsünüz. yani fatih projesi tamamlanmış okullarda öncelik var bu görevlendirme için. buradaki ihtiyaçlar karşılanmadan diğer kurumlara görevlendirme YAPILAMAZ diyor yazıda.
sayın hocam ben de sadece kalın kısmını okumayın diğer kısımları da okuyun O OKULLARDA BİL. ÖĞRT. olmaması durumunda neler yapılacağını da açıklıyor..

mrtcmhr_13' Alıntı:
dediniz bende size yazının aynısını ekledim, "kesinlikle" kelimesi dışında başka bi fark göremedim ben. Kaldı ki madde de kesinlikle kelimesi yoksa bile yargısı kesindir ve kalın kalın yazmış adamlar.

Sizin anladığınıza göre fatih projesi kurulan okullara görevlendirilme yapılmadan bt sınıfı olan okula görevlendirme yapılır mı?

hatta bizim karsta tercih edilecek okulların listesini yayınlamışlar. Sadece fatih projesi kurulumu olan liseler var. Başka okullar yok. Yani fatih projesi ortaokullara gelene kadar biraz biz zor ortaokullarda btr oluruz.

Hocam bu yazı büyükşehirlere göre düzenlenmiş bir yazı. benim görev yaptığım ilde yeterli sayıda bt öğretmeni yok. onları geçtim diğer şartları taşıyan kişilerde yok. daha önce bahsettiğim gibi bu projeye rehberlik edecek vasıfta öğretmen yoksa ve bulunduğumuz kurumda fatih projesi yürütülmemekte ise mecburen başka okula yani liselere görevlendirmek zorundalar. Öncelikli kelimesi önemli olmasa kalın yazmazlardı.

bu durum cok tartışıldı, açıklandı ama; bir şey sormam gerekecek. kadrom ortaokulda, bt rehberi olarak liseye görevlendirildim. kadromun oldugu okulda 6 saat derse girecem. sonra lisede rehberlik yapacam. Çalışma saatine ilişkin ilçe milli eğitim bir açıklamada bulunmamış göndermiş olduğu yazıda. Yarın liseye gideceğim, nasıl bir açıklama yapmam gerekecek idaresine?

mrtcmhr_13' Alıntı:

dirayet :) çok zor be hocam. hele hele memlerden ziyade btcilerin, başka okula gitmek istemeyenlere zor koşmaya çalışması akıl alacak gibi değil...

Geri