BTR olamayanlar için Çalışma Programı (2012-2013)

Kodla Büyü

zibula

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar malum bazı iller sadece liselere görevlendirme yaptı. BTR olamayan,okulda hiç ekderi olmayan ve hatta ders programı 5 güne serpiştirilmiş benim gibiler için çalışma programı aşağıdadır :-)

ÖRNEK GÜN:PAZARTESİ:
07:00 1.DERS
12:00 7.DERS
aradaki boş zamanlarda bilişim teknolojileri sınıfını açmanız beklenir. Bozuk pc'lerle uğraşabilir,öğretmenlerin özel laptoplarının bakımı ve varsa temizlik aparatlarınız (bi zahmet)..
Boş saatler her gün olacak..Okul web sitesini güncelleyebilir,raporlu-izinli arkadaşların yerine derse girebilirsiniz..İdareye yardımcı olunabilir.

Yani boş kalmazsınız, bundan emin olun..Okuldaysan iş bilişimciyi bulur.

Bunları tabiki geyik olsun diye yazdım ama, gerçek te..1 Eylülden beri en erken gelen ben,en geç çıkan ben..ortaokullara görevlendirme yapılmadı..YAZIK..

nasıl yani? hocam kusura bakmayın ama anlayamadım? kaç saat dersiniz var ve hangi sebeple okulda duruyorsunuz?

Öyle bi durumda o aradaki boşlukta okulda durmam, en kötü ihtimal en yakın pastanıyı gidip kitap okurum :)

idare ders programınızı özellikle kötü hazırlamış galiba, benim de benzer durum var 8 saat dersim var 1 gün boş 1 gün 1 saat dersim var ama Allahtan pek arada boşluk yok. bencede dersiniz olmadığı zamanlarda okulda durmayın, diğer branş arkadaşları dersleri bittikten sonra okulda bulmak çok zor. sizde aynı şekilde yapın. öğretmen arkadaşlar bazen iş getiriyor, "dersim bitti eve gidecem şimdi, yarında dersim yok öbürsü güne bakabilirim" diyorum artık napalım. kötü oluyoz ama öyle olmaz böyle olur....

hayalcisuat' Alıntı:
nasıl yani? hocam kusura bakmayın ama anlayamadım? kaç saat dersiniz var ve hangi sebeple okulda duruyorsunuz?

Hocam ders programı sıralı değil..14 saat ders var ve çoğu son saatler.. aralardaki boşluklarda okuldayım..daha önceki yıllarda formatördüm..öğrenci-öğretmen-idareci alıştı bilgisayarla ilgili her işte benden yardım istemeye..yapmasan kötü oluyorsun,napalım?

ozhan07' Alıntı:
idare ders programınızı özellikle kötü hazırlamış galiba, benim de benzer durum var 8 saat dersim var 1 gün boş 1 gün 1 saat dersim var ama Allahtan pek arada boşluk yok. bencede dersiniz olmadığı zamanlarda okulda durmayın, diğer branş arkadaşları dersleri bittikten sonra okulda bulmak çok zor. sizde aynı şekilde yapın. öğretmen arkadaşlar bazen iş getiriyor, "dersim bitti eve gidecem şimdi, yarında dersim yok öbürsü güne bakabilirim" diyorum artık napalım. kötü oluyoz ama öyle olmaz böyle olur....

galiba haklısınız hocam..Okulda durunca iş sizi buluyor..

Hocam hangi ildesiniz, merak ettim, formatör değilseniz ektra işleri yapmak zorunda değilsiniz, tabi zamanınız okulda geçince mecbur kalıyorsunuz ama buda büyük haksızlık, millet dersine girsin evine gitsin, ya biz...ortalarda görünmemeye çalış bence, kendine vakit ayır, kitap oku film izle...

senayky' Alıntı:
Hocam hangi ildesiniz, merak ettim, formatör değilseniz ektra işleri yapmak zorunda değilsiniz, tabi zamanınız okulda geçince mecbur kalıyorsunuz ama buda büyük haksızlık, millet dersine girsin evine gitsin, ya biz...ortalarda görünmemeye çalış bence, kendine vakit ayır, kitap oku film izle...
Antalya..yapılan işler zorunlu değil elbet..ama okulda yıllardır formatör olarak yardımcı oluyorsun,sonuçta iş arkadaşlarım..yapmasan kötü oluyorsun..bilişimci diğer branşlar gibi derse gir-çık yapamıyor hocam..

Hocam haklısın tabi, bende senin gibi yapardım o kesin, ama haksızlık bu, ilden ile bu uygulamaların farklı yapılmasıda kötü, inşallah görevlendirme değilde, bize bilişim teknolojileri rehber öğretmeni olarak norm verirler, çünküartık dersimizin zorunlu olma durumu yada ders saatinin arttırılması çok zor görünüyor, bende okulumda norm fazlası görünüyorum, yani bilişimcilerde dert çok...Pişmanım matematik öğretmenliği falan yazmadığıma, gerçi yazdımda gelmedi, daha yüksek puanlarla girdik biz bu bölüme...

bir arkadaş böyle mesajlar yazanlara kızıyordu tam sizlik aslında o arkadaş çünkü size bunları yazsa yerden göğe kadar haklı... idare terbiyesizlik yapıp sizin programınızı böyle dağıtmış ki siz onların önünde dolanın... ve siz onların bu terbiyesizliğini okulda kalıp onlara yardım ederek ödüllendiriyorsunuz... emin olun idare bir sonraki adımı da atacaktır çünkü siz ADALETLİ olmayan bir uygulamaya ses çıkarmıyorsunuz...(size veya başkasına yapılmış önemi yok bence)

senayky' Alıntı:
Hocam haklısın tabi, bende senin gibi yapardım o kesin, ama haksızlık bu, ilden ile bu uygulamaların farklı yapılmasıda kötü, inşallah görevlendirme değilde, bize bilişim teknolojileri rehber öğretmeni olarak norm verirler, çünküartık dersimizin zorunlu olma durumu yada ders saatinin arttırılması çok zor görünüyor, bende okulumda norm fazlası görünüyorum, yani bilişimcilerde dert çok...Pişmanım matematik öğretmenliği falan yazmadığıma, gerçi yazdımda gelmedi, daha yüksek puanlarla girdik biz bu bölüme...
:alkis:

egitimci.' Alıntı:
bir arkadaş böyle mesajlar yazanlara kızıyordu tam sizlik aslında o arkadaş çünkü size bunları yazsa yerden göğe kadar haklı... idare terbiyesizlik yapıp sizin programınızı böyle dağıtmış ki siz onların önünde dolanın... ve siz onların bu terbiyesizliğini okulda kalıp onlara yardım ederek ödüllendiriyorsunuz... emin olun idare bir sonraki adımı da atacaktır çünkü siz ADALETLİ olmayan bir uygulamaya ses çıkarmıyorsunuz...(size veya başkasına yapılmış önemi yok bence)

:alkis: :alkis: :alkis:

egitimci.' Alıntı:

Değerli hocam, bilişim teknolojileri öğretmenlerinin BTR Görevlendirmesini okul idaresi belirlemiyor. illerdeki Atamadan sorumlu Şube Müdürleri ve İl Koordinatörleri belirliyor. Müdür senden memnun olsun veya olmasın görevlendirmede çokbir etkin rolü yok..Ders programı konusunda haklısınız ama okuldaki işleri yapmayınca iş arkadaşlarınızla kötü oluyorsunuz.Arada kalıyorsun.

zibula' Alıntı:
egitimci.' Alıntı:

Değerli hocam, bilişim teknolojileri öğretmenlerinin BTR Görevlendirmesini okul idaresi belirlemiyor. illerdeki Atamadan sorumlu Şube Müdürleri ve İl Koordinatörleri belirliyor. Müdür senden memnun olsun veya olmasın görevlendirmede çokbir etkin rolü yok..Ders programı konusunda haklısınız ama okuldaki işleri yapmayınca iş arkadaşlarınızla kötü oluyorsunuz.Arada kalıyorsun.

verdiğiniz cevaplardan bu iş için sizinde gönlünüz var gibi geldi bana
madem şikayetçi değilsiniz o zaman böyle çalışıp arkadaşlarınızla kötü olmayın
ya da benim gibi günlük bir saat ders için okula gelin ders bitince kaçın
yardım isteyenlerede benim mesaim bitti diyorum okul idaresinden yardım isteyin diyorum ki
biz olmayınca okulda işler(onların görmediği) nasıl yürümüyor görsünler

verdiğiniz cevaplardan bu iş için sizinde gönlünüz var gibi geldi bana
madem şikayetçi değilsiniz o zaman böyle çalışıp arkadaşlarınızla kötü olmayın
ya da benim gibi günlük bir saat ders için okula gelin ders bitince kaçın
yardım isteyenlerede benim mesaim bitti diyorum okul idaresinden yardım isteyin diyorum ki
biz olmayınca okulda işler(onların görmediği) nasıl yürümüyor görsünler

Sende haklısın hocam, biz olmayınca anlarlar faydamızı..

ilinizde ortaokullarda gorevlendırme yapmayan sorumlu kım varsa ozellıkle ıl bt koordinatoru basta olmak uzere iyi bi andım. kulakları cınlamıstır kesın.
oldu olacak okulların onune tezgah acalım bizler ne yapcak diye dusunen bir kişi yok

hocam ders zili çalar ben kaçar hangi çılgın bana zincir vuracakmış şaşarım. Çok şükür evim okula yakın arada iki saat boşluk olsa kaçıyorum. kaçmasam bile ortalıkta görünmüyorum. İşleri de hatır gönül işine sardım rica ederlerse keyfimde yerindeyse yapıyorum. Bugün müdür iyice salmışsın hocam daha şimdiden salmışsın daha yaşın genç ne bu isteksizlik dedi bende dersimi aldım herşeye atlamamak lazımmış öğrendim dedim :D

arkadaşlar maalesef 18 saatlik ekdersi nasıl hakedeceğinizi düşündünüz mü? bilşim rehber öğretmeni yarım gün okulda kalmalı yani haftalık 30 saat ister sabah 7:00-12:00 ister 12:00-17:00 okul idaresinin sizlerden nasıl faydalanacağı değil öğrencilere ve öğretmenlere nasıl faydalı olacağınız önemli bunu atlamamalısınız birde size bu görevi zorla vermiyorlar isterseniz herhangi bir kuruma atanıp orada 8:00-17:00 memurlukta yapabilirsiniz. çalışmaktan kaçan öğretmenler kusura bakmasın. bu ülkenin iyi bir yere gelemsi geleceği yetiştiren öğretmenlerin elinde her nekar zorluklar olsa da

kkara1979' Alıntı:
arkadaşlar maalesef 18 saatlik ekdersi nasıl hakedeceğinizi düşündünüz mü? bilşim rehber öğretmeni yarım gün okulda kalmalı yani haftalık 30 saat ister sabah 7:00-12:00 ister 12:00-17:00 okul idaresinin sizlerden nasıl faydalanacağı değil öğrencilere ve öğretmenlere nasıl faydalı olacağınız önemli bunu atlamamalısınız birde size bu görevi zorla vermiyorlar isterseniz herhangi bir kuruma atanıp orada 8:00-17:00 memurlukta yapabilirsiniz. çalışmaktan kaçan öğretmenler kusura bakmasın. bu ülkenin iyi bir yere gelemsi geleceği yetiştiren öğretmenlerin elinde her nekar zorluklar olsa da

şaka mısın hocam sen ya öncelikle burda btr olamayanlar hakkında konuşuluyor artı normal memur öğretmen kıyaslaması yapacak kadar basit düşünüyorsanız asıl siz fikirlerinizi bi tekrar gözden geçirin

Geri