BTR olanlar branşdışı derslere giriyor musunuz?

Kodla Büyü
Re: Ynt: BTR olanlar branşdışı derslere giriyor musunuz?

NeDemekŞakireÇayYok' Alıntı:
BTR oldum 7 saat bilgisayar 7 saatte müzik dersim var...Müzik dersine girmek zorunda mıyım

Değilsin ama burası Türkiye

karinca_52' Alıntı:
müzik dersini sana veremezler...
Soru sanırım BTR görevi almadan önce maaş karşılığı olarak verilen Müzik dersini 1 dönem boyunca devam ettirebileceği mi?
Yoksa zaten BTR görevi varken bir öğretmene kendi branşı dışında bir dersi vermezler. 8)

bote67' Alıntı:
karinca_52' Alıntı:
Soru sanırım BTR görevi almadan önce maaş karşılığı olarak verilen Müzik dersini 1 dönem boyunca devam ettirebileceği mi?
Yoksa zaten BTR görevi varken bir öğretmene kendi branşı dışında bir dersi vermezler. 8)
aynen öyle hocam btr olmadn önce verilmişti şimdi istemiyorum desem idareyle sorun da yaşamak istemiyorum

Şimdiye kadar girmiş olduğunuz dersler diye bir anketi içeren konu başlığı vardı... 8) 8) 8) Ders sayısı oldukça fazlaydı 8)

karinca_52' Alıntı:
karinca_52' Alıntı:
verdiler hocam valla

hocam yönetmeliği gösterin. Veremezler kanunen ...
müzik hocası yok hocam boş geçecek değil ya illa ki birine vercekler

hocam onu milli eğitimle müdür zamanında ayarlayacaktı... Veya okulda ders saati az olan birine verebilirler ...

Ek ders isteyen vardır illa okulda

bote67' Alıntı:
karinca_52' Alıntı:
aynen öyle hocam btr olmadn önce verilmişti şimdi istemiyorum desem idareyle sorun da yaşamak istemiyorum

sıkıntı olmaz normalde hocam müdürüne söyle bence ek ders almak isteyen zaten vardır okulda

bende ilk başlarda 6saat bilişim, 8 saat beden eğitimi dersine giriyordum sonra dersi aldılar benden.
bu hafta iki saat seçmeli spor dersi var ona gireceğim.
işin açıkçası müdüre de hak veriyorum köy okulundayız ve öğretmen yok keyif alarak yaptıktan sonra problem yok! Benim görevim değil diyerek işin içinden sıyrılmak vardı ama gerek duymadım.

10 saat BT,
2 saat de medya okur yazarlığı dersim var.

Geri