NeDemekŞakireÇayYok
Aktif Üye
BTR oldum 7 saat bilgisayar 7 saatte müzik dersim var...Müzik dersine girmek zorunda mıyım
NeDemekŞakireÇayYok' Alıntı:BTR oldum 7 saat bilgisayar 7 saatte müzik dersim var...Müzik dersine girmek zorunda mıyım
verdiler hocam vallakarinca_52' Alıntı:müzik dersini sana veremezler...
NeDemekŞakireÇayYok' Alıntı:verdiler hocam vallakarinca_52' Alıntı:müzik dersini sana veremezler...
Soru sanırım BTR görevi almadan önce maaş karşılığı olarak verilen Müzik dersini 1 dönem boyunca devam ettirebileceği mi?karinca_52' Alıntı:müzik dersini sana veremezler...
müzik hocası yok hocam boş geçecek değil ya illa ki birine verceklerkarinca_52' Alıntı:NeDemekŞakireÇayYok' Alıntı:verdiler hocam vallakarinca_52' Alıntı:müzik dersini sana veremezler...
hocam yönetmeliği gösterin. Veremezler kanunen ...
aynen öyle hocam btr olmadn önce verilmişti şimdi istemiyorum desem idareyle sorun da yaşamak istemiyorumbote67' Alıntı:Soru sanırım BTR görevi almadan önce maaş karşılığı olarak verilen Müzik dersini 1 dönem boyunca devam ettirebileceği mi?karinca_52' Alıntı:müzik dersini sana veremezler...
Yoksa zaten BTR görevi varken bir öğretmene kendi branşı dışında bir dersi vermezler. 8)
NeDemekŞakireÇayYok' Alıntı:müzik hocası yok hocam boş geçecek değil ya illa ki birine verceklerkarinca_52' Alıntı:NeDemekŞakireÇayYok' Alıntı:verdiler hocam vallakarinca_52' Alıntı:müzik dersini sana veremezler...
hocam yönetmeliği gösterin. Veremezler kanunen ...
NeDemekŞakireÇayYok' Alıntı:aynen öyle hocam btr olmadn önce verilmişti şimdi istemiyorum desem idareyle sorun da yaşamak istemiyorumbote67' Alıntı:Soru sanırım BTR görevi almadan önce maaş karşılığı olarak verilen Müzik dersini 1 dönem boyunca devam ettirebileceği mi?karinca_52' Alıntı:müzik dersini sana veremezler...
Yoksa zaten BTR görevi varken bir öğretmene kendi branşı dışında bir dersi vermezler. 8)