barslan' Alıntı:
hakanotuken' Alıntı:
barslan' Alıntı:
hakanotuken' Alıntı:
Açarsın hocam ama btr saatleri dışında olması gerekir. Normal öğretmenler haftada max 40 saat derse girebilir ve an fazla 30 saat ekders alabilir, btr 18 saat ekders aldığına göre haftasonu 12 saat olacak şekilde ayarlayabilir diye düşünüyorum.
Hocalarım bilgisayar öğretmenleri iki statüde. Bir meslek öğretmeni ( teknik eğitim fak. mezunu) ikide eğitim fakültesi mezunu. Meslek öğretmenler 40 saate kadar hafta içi derse girerler maaş karşılıkları 20 saattir ve hafta içi max 24 saat ek ders ücreti alırlar. Kültür öğretmenleri ise 30 saate kadar derse girerler maaş karşılıkları 15 saattir ve hafta içi max 18 sat ücret alırlar. Ancak bir öğretmen hangisi olursa olsun mesai saatleri dışında max 10 saate kadar ek ders alabilir(Yeni açılan yetiştirme kursları hariç onun yönetmeliği farklı biliyorsunuz ). Kurs egzersiz vs. farketmez.
İyi çalışmalar...
Eğitim fakültesi mezunu bilgisayar öğretmeni maksimum 18 değil 20 saat ekders alıyor
Hocam toplam max 30 saat derse giren öğretmen 15 saat maaş karşılığı 15 saat+3 saat (10 a 1 hazırlık ve planlama) toplam 18 saat alır nasıl alıcak 20 saati alıyosada yanlış veriyolar.
2 saatte kulüp ve rehberlik faaliyetlerinden geliyor hocam...
Benimde bu sene 30 saat bir fiil dersim var...Kulübüm ve sınıfımda var....
20 saat ek ders alıyorum...