BTR olduktan sonra...

Kodla Büyü

zodiac

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
merhaba arkadaşlar, BTR olarak FATİH lisesinde 1 gün görevlendirildiğimizde, diğer 4 gün kendi okulumuzda derse giriyoruz doğal olarak, kendi okulumuzda nöbet-sınıf öğrt vs. görevler verilmiyor diye biliyorum, bilgimin doğruluğundan emin olmak için yazdım, bilgisi olan arkadaşlar cevap yazabilirseler çok memnun olurum. teşekkürler yardımlarınız için.

Verilmez hocam BTR'ye nöbet, sınıf vs. Ama idarecilerimiz kaktırabilirse verirler biliyorsun :D

kendi okulunuzda btr değilsiniz hocam gittiğiniz okulda btr'siniz ,kendi okulunuzda nöbet verilir diye biliyom.

aga33' Alıntı:
kendi okulunuzda btr değilsiniz hocam gittiğiniz okulda btr'siniz ,kendi okulunuzda nöbet verilir diye biliyom.

olur mu hocam öyle şey, kendi okulumuz için yazılı zaten nöbet,sınıf öğretmenliği verilmeyeceği, maddeleri

hocam bakanlıktan gelen yazıda btr olanlara nöbet görevi vs. verilmez diyor .kendi okulunuzda btr değilsiniz.Başka okula btr olarak görevlendirilmişsiniz.BTR olarak görevlendirildiğiniz okulda işlerinize engel olmasın diye nöbet vs. verilmiyor.Kendi okulunuzda (kadronuzun olduğu okul)hala öğretmensiniz onun için nöbet vs. görevler verilebilir.Kendi okulunuzda btr görevi alsaydınız da nöbet vs. görevler verilemezdi.

aga33' Alıntı:
hocam bakanlıktan gelen yazıda btr olanlara nöbet görevi vs. verilmez diyor .kendi okulunuzda btr değilsiniz.Başka okula btr olarak görevlendirilmişsiniz.BTR olarak görevlendirildiğiniz okulda işlerinize engel olmasın diye nöbet vs. verilmiyor.Kendi okulunuzda (kadronuzun olduğu okul)hala öğretmensiniz onun için nöbet vs. görevler verilebilir.Kendi okulunuzda btr görevi alsaydınız da nöbet vs. görevler verilemezdi.

kendi okulumuzda btr değiliz ama nöbet-sınıf verilmez, maddeleri iyi okuyun sonra yorum yazın. o kadar yazmışsınız ama söyledikleriniz tamamen yanlış, sorun il mem'e bakalım size ne cevap verecekler.

Oyle sey mi okur burada su orada bu diye gorevlendirme... O zaman 18 ek ders aliyoruz, ders zamani hic gitmeyelim 18 alalim

eyolcu' Alıntı:
Oyle sey mi okur burada su orada bu diye gorevlendirme... O zaman 18 ek ders aliyoruz, ders zamani hic gitmeyelim 18 alalim

herkes kendi kafasına göre yorum yazıyor ama gerçek olan BTR Çalışma Şartları ne diyorsa öyle olur.

lk afta tuttum .. sonuç öldüm bittim bir de 4 site diğer okulda ders ve o okulun btr işleri falan.. olmuyor yapmam kardeşim... :verymad:

Geri