BTR olup nöbet tutan var mı?

Kodla Büyü

botecii00

Seçkin Üye
Seçkin Üye
btr ler nöbet tutamaz deniliyor bende bu dönem başvurmayı düşünüyorum nöbet olayını nası yapıyorsunuz?

görevlendirme yazım gelene kadar tutmuştum.

bizim okulda bayan öğretmenler hep doğum iznindeler...öğretmen yok nöbet tutar mısınız dediler...olur dedim...zaten sık boğaz etmiyorlar da pek sorun olmuyor yani nöbet...

bilisimcomu' Alıntı:
bizim okulda bayan öğretmenler hep doğum iznindeler...öğretmen yok nöbet tutar mısınız dediler...olur dedim...zaten sık boğaz etmiyorlar da pek sorun olmuyor yani nöbet...
Nöbetinizde bir şey olursa,görürsünüz sorunu.(Bir arkadaşımızın okulunda öğrenci öğrenciyi bıçakladı,o kat nöbetçisi idi-branş öğretmeni .2 senedir ifade verip duruyor.)Nöbet her zaman sorundur.Sık boğaz etseler de bulaşmayın.

Bizde de 10 ogretmen gerekiyor nobet icin. Ben haric 8 ogretmen var. Bir gunluk tutuyorum.

Şartlar elverişli olsa sanırım kimse tutmaz ama herkes mecburiyetten tutuyor. Bizde de yokluktan tutuluyor. 2.dönem tutmıycam dedim ama kimse gelmezse yine mecburen bize kalacak. Müdür yardımcısı bile tutuyor sonuçta :mrgreen: :mrgreen:

Yazmayacam diye çok zorladım kendimi ama, nöbet tutmuyum, derse girmiyim, idarenin bilgisayarına bakmıyım vs. saymakla bitmeyecek binbir derdimiz var. dersler zorunlu olsun diye bir tarafımızı yırttık şimdi de BTR görevlendirmesi ne zaman diye bir tarafımızı yırtıyoruz. Kısacası bize herşey müstahaktır, malesef hiçbir şekilde tatmin olamıyoruz. Öğretmenlik özveri gerektirir. Okulumda 84 saat bilişim dersi var 3 öğretmeniz ve nedense bir tanesi 28 saat ders yokmuş gibi BTR için çabalıyor o olmayınca şimdi de geçici görevlendirmeyle Müdür Yardımcılığı için başvuruda bulunuyor. Kısacası Öğretmenlik mayası herkeste yok malesef.....

Geri