BTR olursak tabletler ile ilgili ne gibi görevler var?

Kodla Büyü

hastasıyız dede

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
arkadaşlar daha önce fatih projesi ile ilgili btr görevi almadım, ama şu an bana btr yolu görünüyor, akıllı tahtalar ile ilgili sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum ama tabletlerle ilgili hiçbir fikrim yok, ne android kullanmışlığım var ne tablet, bunlarla ilgili nasıl problemler çıkıyor veya tabletlerle alakalı yapacağımız işler nelerdir, akıllı tahtalar ile ilgili düşüncemdede yanılıyorsam ters köşe olabileceğim şeyler hakkında da yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler...

Sayın hocam ben istanbuldayım

2250 civarında okulu olan
330 fatih projesi okulu olan istanbulda sadece 7 okulda tablet var yani tüm okullarda tablet yok size denk gelmesi bayağı küçük bir ihtimal şimdilik düşünmeyin bunları

Vay be koca FATİH projesi daha bu aşamada demek. Yüksek hızlı internet verildi mi peki hocam okullara. Yoksa okulun kendi interneti mi kullanılıyor şimdilik akıllı tahtalarda?

Fatih projesi hüsran olalı çok oluyor hocam... BTR ile tablet ilişkisine gelince olmayıveririz hocam ne olacak... Nasıl olsa norm fazlası olmaya engel bile değil. Öyle veya böyle yine diken üstündeyiz...

bu konuyu ben de merak ediyorum. ilköğretimdeydim şimdiye kadar, bu sene lisede btr olunca ne gibi görevler bekliyor. geçen yıl btr olan arkadaşlar genel olarak yıl boyunca ne tür işlerle uğraştınız?

Ben de bu yıl liseye başlayacağm. Akıllı tahtalarla ilgi bir bilgim yok. Ne yapıcam diye düşünüyorum. Derslerde aynı şekilde, nasıl hitap ederim, drs işlerken zorlanır mıyım gibi korkularım var :oops:

sgulkurusu' Alıntı:
bu konuyu ben de merak ediyorum. ilköğretimdeydim şimdiye kadar, bu sene lisede btr olunca ne gibi görevler bekliyor. geçen yıl btr olan arkadaşlar genel olarak yıl boyunca ne tür işlerle uğraştınız?

Hocam öncelikle bir tahataya gerekli olabilecek programları kurduk ve imajını alıp diğer tahtalara attık. Daha sonra yıl içersinde sıkıntı çıkartan tahtalara yapabileceğimiz mudahale varsa sorunları çözmeye çalıştık, servisle sürekli iletişim halinde olduk. Harddiski değişen, açılmayan tahtalara tekrar imaj attık.

Öğretmenlerimizin tahtalarla ilgili sorunlarına yardımcı olmaya çalıştık (Tabi ilgili olan pek öğretmen olmayınca burada pek birşey olmuyor). Birkaç öğretmenimize metaryal bulmasında yardımcı olduk vs. vs. vs

Geri