btr saatleri

Kodla Büyü

missilver

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar biliyorum bu konu forumda çok konuşuldu ama lütfen bana yardım edin. okulumuzda müdür yok müdür yardımcısı vekalet ediyor. o da bilmediği için sen araştır diyor. ilçe memi aradık sorduk onlarda bilmediklerini söylediler ders programım aşağıdaki gibi. bu durumda 30 satti tamamlayarak mı btr olucam. yoksa bütün boş saatlerim de btr mi yapıcam. okulum tekli orta okul

Ekli dosyalar

• Resim1.png
    Resim1.png
    82.3 KB · Görüntüleme: 718
hocam her ilde uygulama farklı sizin görevlendirmenizde ne yazıyor......

samsun mebin yayınladığı yönetmeliği attık daha önce siteye ama sizinki farklı olabilir...

birde bt derslerini öyle rastgele dağıtamazlar ...

peşpeşe koyacaklar

Görevlendirmede zamanla ilgili açıklama yok. Müdür yardımcısı memi aradı onlarda bilmiyoruz demişler. Bu ders programını bana verdiklerinde btr değildim hocam yeni çıktı görev ama bu durumda dilekçe ile iptal ettireceğim

hocam eğer görevlendirildiğiniz okulda ikili eğitim yoksa okul dersleri bitene kadar görevlisiniz yok ikili eğitimse sizin öğününüz bitene kadar görevlisiniz.30 saat diiye bişey yok sayın hocam

Teşekkürler arkadaşlar ben kendi okuluma görevlendirildim zaten. Demek ki btr nin formatörlüğe göre hiç bir artısı yok sadece adı farklı. İlginiz için teşekkürler iyi çalışmalar

"BT rehberliği görevi eğitim öğretimin yapıldığı saatlerde yerine getirilecek olup, ikili eğitim
öğretim yapan okullarda okul idaresi ve BT Rehber Öğretmen, her iki grubu da kapsayacak şekilde
öğrenci ve öğretmenlerin okul saatlerinde BT rehberine ulaşıp danışabilmeleri için çalışma
saatlerini birlikte ayarlayacaktır."

VAN'da böyle...

Bu arada, hocam o nasıl ders programı. Düşman başına :)

endorfinnn' Alıntı:
"BT rehberliği görevi eğitim öğretimin yapıldığı saatlerde yerine getirilecek olup, ikili eğitim
öğretim yapan okullarda okul idaresi ve BT Rehber Öğretmen, her iki grubu da kapsayacak şekilde
öğrenci ve öğretmenlerin okul saatlerinde BT rehberine ulaşıp danışabilmeleri için çalışma

VAN'da böyle...

Van nasıl bir açıklama yazmış öyle, bakanlığın yazısının aksi yönünde.

endorfinnn' Alıntı:

VAN'da böyle...

Ben de bunu yazacaktım, ne saçma iş. :x

endorfinnn' Alıntı:

VAN'da böyle...

Sabah grubuna 3 saat öğle grubuna 3 saat şeklinde düşünmüşler demek ki (09:00-15:00) ama tabii ki bakanlığın açıkladığı çalışma esaslarına aykırı :?:

Geri