BTR sorunlarına devam

Kodla Büyü

spring

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar 2. dönem anadolu atamalarından başka bir liseye geçtim geldiğimde bilişim derslerine başka bir öğretmeninin formatörün se başka bir öğretmen olduğunu gördüm ...yani gelerek herkesin işini bozdum rahatsızklarını her fırsatta gösteriyorlar ve işin ilginç yanı kendimi kötü hissetmeme sebeb oluyorlar:(( onlar onca kursa gitmişmiş.. bilişimciler olarak bizim kabul etmediğimiz çalışma şartlarını kabul etmişler bilerin atanması haksızlıkmış..kadro istiyorlarmışş... mişş... deli olucam ben yaa..

vereydin bir kadro bugunki fener macindaki takimlarin kadrolarini ver baksinlar . :puhaha:

saçmalamışlar söylediklerini düşünmüş olmalarının bile sıkıntılı bir durum olduğunu dillendirmelisin hocam kibar bir dille tabi :)

Hocam al dersleri sonra da BTRyi al ellerinden , sonra da demli bir çay al kana kana iç :++: Salla hocam senin farkını bir iki ay içinde herkes görecektir.

onlar için de zor bi durum tabii ki, rahatları bozulmuştur ama yapılacak bişey de yok, kimin önceliği varsa o yapar görevi...

hayır bizler bile kendi branşımız hakkındaa bu kadar net ifadeler kullanırken dikkatli oluyoruz.. :(( dilekçe falan vermişler mağduriyetlerine dair.. gerçi haklılar(!!!) il ve ilçe formatörlerinin bile bir çoğu başka branştan.. bizim gibi başka bir branş yok sanırım mesela ben biyoloji kursuna falan gitsem 180 saat de biyoloji öğretmeni olamazmıyım ?????

sivayseri' Alıntı:
Hocam al dersleri sonra da BTRyi al ellerinden , sonra da demli bir çay al kana kana iç :++: Salla hocam senin farkını bir iki ay içinde herkes görecektir.
:+1: ağzına sağlık hocam...

Geri