BTR TEOG Görevlendirmeleri İPTAL!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan coook
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

coook

Süper Üye
Süper Üye
Eskişehir Tepebaşı ilçesinde BTR TEOG Görevlendirmeleri iptal edildi!

gün geçmiyor ki güzel ülkemizde böyle gariplikler yaşanmasın.
5 saat ücretin meraklısı değilim.
çarşamba perşembe okula çağırmasınlar kafi.

Eskişehir Tepebaşı'ndan gelen bu haber neyse. Çok şaşırtmadı, Habib Hocamın bahsettiği maddeye dayanarak vermesinler görev razıyım ama bari önceki yıllarda aldığımız Teog görevi ücretlerini istemesinler :mrgreen:

Bizi fasülyeden saydıkları için herhalde hem çarşamba hem perşembe çıkmış. Enteresan...

Nedir bizim olayımız anlamış değilim. Gerçekten bu branşla ilgili acil bi düzenleme yapılması gerekli. İlden ile hatta ilçeden ilçeye keyfi uygulamalar söz konusu. Branş değişikliği hakkı verilsin. Ya da adam gibi bir görev tanımı yapılsın. Bunu yapmak çok mu zor. Bunu yapacak bi babayiğit yok mu bu ülkede. Başka ülkelerdeki emsallerine bakılsın mesela. Ne bileyim yani aklım almıyor. Hiçbir yere oturmuyorsa bu branş dağıtılsın çeşitli kurumlara bu insanlar muhakkak hakettiğimiz değeri bulacağımız yerler vardır.

Odunpazarındayım 2 görev çıktı
kadro ve btr görevi ortaokul mu acaba?
Lisede btr olunca karışıklık olabiliyor ancak ortaokuldaysa zaten 2 gün okul yok btr nin tatil olunan günlerde okulda ne işi varmış?
Saçma bir uygulama olmuş yine

erencan' Alıntı:
Btr nin tatil olunan günlerde okulda ne işi varmış?
Saçma bir uygulama olmuş yine
Hocam,

Bu sadece FP-Btr ile ilgili değil tüm branşlar için geçerli. Yani sınav görevi olmayan öğretmenler kendi okulunda olması gerekiyor.

Yasal bir düzenleme yapılmadan bu tür mağduriyetler hep olacak. Ek ders yönetmeliğinin 16. maddesinden başlanılarak gerekli değişikliklerin yapılması gerekiyor. Hiç bir ek görev istemiyorum. Tek istediğim derse dokunmayıp btr görevlendirmelerinin okulun ilk gününde başlatılıp son gününde bitirilmesi. Okul açılıyor 1 ay sonra onay geliyor. Bu sistem çok sıkıntı.

11 kasımda onayım geldi ve görevlendirme iptalim kabul edildi. Rahatım en azından kafam o kadar rahat ki... gerek yok, değerimizi bilmeyenler oldukça bunlar oalcak

Programlayan' Alıntı:

okulda eğitim öğretim var deyip çağıranlarıda göreceğiz..

Eğitim Öğretim saatleri ibaresi teog sınavını kapsar mı? Bence kapsamaz, ben teog saatinde okulda öğrencileri eba ya mı giriş yaptıracağım, access point mi takacağım, tahtalara imaj mı atacağım?

sapphire' Alıntı:
Programlayan' Alıntı:

okulda eğitim öğretim var deyip çağıranlarıda göreceğiz..
BTR değilim görevendirme olayını bilmem ama, sınav günü sınav görevi olmayan tüm öğretmenler okullarında olurlar. BTR ye özel bir durum değildir bu yani.

Bana hiç çıkmadı, bundan dolayı olabilir. Okula geleceğiz ama sınav görevleri dağıtıldıktan sonra eve döneceğiz. Yoksa boş boş okulda durup para almamak kadar saçmalık olamaz. Okulda öğretmen eksiği varsa size görev yazılır ve ekders alırsınız 5 saat. Zaten yedek görevlendirmeler olduğu için size sıra da gelmez. 9'da hazır bulunun yeter.

Geri