nicelik
Üye
branşım BT. kadromun bulunduğu okulda ders saatim 0 olduğu için norm fazlasıydım. baya uzaaaak başka bir ortaokula 21 saat derse görevlendirildim. evimin dibindeki kadromun bulunduğu okula BTR olarak başvuru yapamıyorum çünkü yazıya göre yerime ücretli öğretmen görevlendirilmicek. 21 saat derse girdiğim okulu da isteyemiyorum çünkü yine yazıya göre öncelikle fatih projesi tamamlanan liseyi tercih etmem gerekiyor. bu durumda 20 saat o uzaaak olan okulda derse girip, geri kalan zamanlarda lisede BTR olmam gerekiyor anladığım kadarıyla. ve aynı zamanda da benim 21 saat derse girdiğim okula ben BTci olduğumdan başvuramadığım için başka branştan belgesi olan biri gelip 3 haftadır ders işleyebilmek için eşşek gibi adam etmeye çalıştığım BT labına şaaaak diye oturacak.
"amaaan nolacak liseye 9 saat gider gelirsin" diyenleri duyar gibiyim. iyi de bu eğitim-öğretim zamanı liselerde ve ortaokullarda farklı değil mi? diğer branştan arkadaş BTR olarak hergün saat 2 de çıkacak, ben de 20 saat ders işleyip sonra gittiğim lisede 4'te çıkacam.
şimdi bu BTR saçmalığı durumu kime yaradı? bana değil. sanırım diğer BTcilere de değil. tabi ki diğer branşlara...
HİÇ ADİL DEĞİL HİİİİİÇÇ.....
"amaaan nolacak liseye 9 saat gider gelirsin" diyenleri duyar gibiyim. iyi de bu eğitim-öğretim zamanı liselerde ve ortaokullarda farklı değil mi? diğer branştan arkadaş BTR olarak hergün saat 2 de çıkacak, ben de 20 saat ders işleyip sonra gittiğim lisede 4'te çıkacam.
şimdi bu BTR saçmalığı durumu kime yaradı? bana değil. sanırım diğer BTcilere de değil. tabi ki diğer branşlara...
HİÇ ADİL DEĞİL HİİİİİÇÇ.....