bil_mid' Alıntı:srkn17 hocam, BTR tereddüt edilen hususlar yazısında var,
11.BT Rehberliği görevini yürüten öğretmenlere Ek-1 ’de belirtilen görevlerin dışında nöbet
görevi de dâhil olmak üzere başka bir görev verilmeyecektir.
-BT Rehberliği görevini yürüten öğretmenler eğitim öğretimin yapıldığı saatlerde (teneffüs
saatleri de dahil), ilgi (a) yazı ekinde belirtilen görevler doğrultusunda öğretmen ve
öğrenciler için BT rehberliği görevlerini yürüteceklerdir. İlgili öğretmenlere nöbet görevi de
dâhil olmak üzere başka bir görev verilmeyecektir.
-İlgili öğretmenlere eğitim öğretim saatleri dışında belletmenlik vb. görevler ilgi (b) esaslar
doğrultusunda verilebilecektir.
eğitim öğretim saatleri dışında kısmı işi karıştırıyor
gerizekalılık sınır tanımıyor hocam.bil_mid' Alıntı:hocam bana haftaiçi tutamazsın,tutarsan da 3 saat ekders yazarız dediler. mecburen haftasonları görev aldım hep. fakat bu ay haftasonu müsait değildim,haftaiçi de tuttum,bu yuzden ekdersimi eksik alacağım. siz haftaiçi görev alabiliyor musunuz ? kaç saat yazılıyor?
bil_mid' Alıntı:evet, haftaiçi tuttuğum için öyle hocam, gündüz okulda görevlisin,24 saat durmuyorsun yurtta, sadece akşamları duruyorsun, o yuzden 3 saat alacaksın dediler
bil_mid' Alıntı:evet, haftaiçi tuttuğum için öyle hocam, gündüz okulda görevlisin,24 saat durmuyorsun yurtta, sadece akşamları duruyorsun, o yuzden 3 saat alacaksın dediler
g.cetin.66' Alıntı:güncell demişssin ama anlamadım
olay şu btr yim ama belletmen görevide yapıyoruz ayda 5 nöbetimiz var saat 7 de etüt için okula gelıyor aksam 9 da cıkıyorum 2 saat ıcın 4 saat ekders yazıyorlar
fakat btr olup ta aksam 5 ten sonra sabaha kadar tutan arkadaslarımda var hıc bı problem olmuyor 6 saat tıkır tıkır alıyorlar
hocam ben ordudayım ve sıkıntı yasamıyor şu an btr ler ben dahil tutuyor bilgisayarcı arkadaşlarsrkn17' Alıntı:<br sab="786"><br sab="787">hocam ben maddenin ne demek istediğini sordum herkes farklı şekilde yorumlyr...sanırım nöbet tutmamıza engel bi madde değil...tutamamız zaten saçma ama daha önce formatörlük varken belleticilik görevi verilmiyordu.ordu mem in bakanlıktan aldığı görüş yazısına binaen..tabi ilden ilede değişiyor uygulamamlr...teşkkürler cvbnız için...g.cetin.66' Alıntı:güncell demişssin ama anlamadım<br sab="784"> olay şu btr yim ama belletmen görevide yapıyoruz ayda 5 nöbetimiz var saat 7 de etüt için okula gelıyor aksam 9 da cıkıyorum 2 saat ıcın 4 saat ekders yazıyorlar<br sab="785">fakat btr olup ta aksam 5 ten sonra sabaha kadar tutan arkadaslarımda var hıc bı problem olmuyor 6 saat tıkır tıkır alıyorlar
hocam bizde öyle bi ayrım yok dışardan tutan arkadaşlarda bizimle aynı 6 saat ücret alıyorlar...ancak ekders yönetmeliğinde şöyle bi madde var sanırım sizin idare buna bakarak size 4 saat veriyor....ogrenci985' Alıntı:arkadaşlar merhaba bir lisede bt rehber öğretmeniyim başka bir okulda belleticilik görevi yapıyorum. Ancak belletici olduğum yerde hafta içi gece kaldığım halde bu okulun kadrolu öğretmeni olmadığım için 4 saat ücret alabiliyorum ancak hafta sonu 6 saat alabiliyorum. Sizde uygulamalar nasıl, bu öğretmen kendi öğretmenimiz diğeri başka okulun kadrosunda gibi bir ayrım var mı???
61>34' Alıntı:bil_mid' Alıntı:evet, haftaiçi tuttuğum için öyle hocam, gündüz okulda görevlisin,24 saat durmuyorsun yurtta, sadece akşamları duruyorsun, o yuzden 3 saat alacaksın dediler
saçmalamışlar, uyuz oluyorum böyle sanki babasının parasını hayrına dağıtıyormuş gibilere.. o zaman dışardaki okullardan gelen arkadaşlar var bize, onlara da 3 saat versinler.. iş bilmez işgüzar müdürler ve yardımcıları :verymad: :verymad:
Bizim okulda hiç bir öğretmen 24 saat durmuyor :9 arkadaş 24saat duran belletici var mı? her öğretmenin bişekilde dersi olur, 5 senedr belleticiyim böle bişey ilk defa duruyorum.Anlamadığım mevzu neden 3saat yönetmelikte 3 saat mı geçiyormuş? hafta içi tabiki tutacaksın fakat yemek yerken yanlarında duracaksın ,ayrıca öğrencide 24 saat yurtta durmaz ki..öğrencininde okulu var.Ders saatinde yurt bobboş olur boş binayımı bekleyekmişsiniz.bil_mid' Alıntı:evet, haftaiçi tuttuğum için öyle hocam, gündüz okulda görevlisin,24 saat durmuyorsun yurtta, sadece akşamları duruyorsun, o yuzden 3 saat alacaksın dediler