1. sorum : Bir ortaokulda bilgisayar öğretmeniyim bu sene görevlendirmeler geç geldi bana kat nöbeti yazılar okulumda 18 saat dersim vardı. 3 gün kendi okulumda 2 gün başka bir liseye gidiyorum. İdarem sen bizde bilgisayar öğretmenisin ders sayın bizde çok sana kat nöbeti veririm sen formatörlüğe diğer okula görevlendirildin oraya gidiyorsun diyor. yazıyı gösterdim ama kabul etmiyorlar.ne yapmalıyım? bodrumdan ikinci kata in çık in çık çok zor oluyor.
2. sorum : btr olarak ek derslerimiz nasıl okulumda 18 saat derse gidiyorum geriye 12 saat kalıyor lise iki güne 12 saat mi yazacak. yoksa 15 saati lise yazıp okulum 18 saatten arta kalan 3 saati mi yazacak. kendi okulum bana burda bilgisayar öğretmenisin lisede formatörsün diyor böyle bir durum varmı? şaşırdım kaldım.
Bir yol gösterin sizde durumlar nasıl :verymad: :scared: :verymad:
2. sorum : btr olarak ek derslerimiz nasıl okulumda 18 saat derse gidiyorum geriye 12 saat kalıyor lise iki güne 12 saat mi yazacak. yoksa 15 saati lise yazıp okulum 18 saatten arta kalan 3 saati mi yazacak. kendi okulum bana burda bilgisayar öğretmenisin lisede formatörsün diyor böyle bir durum varmı? şaşırdım kaldım.
Bir yol gösterin sizde durumlar nasıl :verymad: :scared: :verymad: