BTR ve Nöbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan user67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
hocam hala mı bu sorular
btr nöbet tutmaz tutan da gereksiz yere tutuyordur

ben varım idareye laf anlatamıyorum adamlar yok sen baska okulda btr sin bizde normal ögretmensin diyor ve nöbet tutturuyor
bozuşup kötü olmaktansa ben nöbet tutuyorum ama kendi okulumun hiçbir bilgisayar işine bakmıyorum. yapacak birşey yok . idareyi mem mi şikayet edeyim

banada öğretmen yok diyorlar idare et hocam diyorlar bilmiyorum ne yapacağımı bi ara dilekçe verip kurtulmayı düşünüyordum sonra vazgeçtim

user67' Alıntı:
banada öğretmen yok diyorlar idare et hocam diyorlar bilmiyorum ne yapacağımı bi ara dilekçe verip kurtulmayı düşünüyordum sonra vazgeçtim
Vazgeçmiş iseniz tam olarak durumunuz ve bu konu başlığını açma sebebiniz?
Bu foruma üye olmayan binlerce BT Rehber Öğretmeninden çeşitli sebeplerle nöbet tutan onlarca veya yüzlerce öğretmen olabilir. Bunun sizin durumunuza ne gibi bir katkısı olacağını düşünüyorsunuz.

bote67' Alıntı:
user67' Alıntı:
Vazgeçmiş iseniz tam olarak durumunuz ve bu konu başlığını açma sebebiniz?
Bu foruma üye olmayan binlerce BT Rehber Öğretmeninden çeşitli sebeplerle nöbet tutan onlarca veya yüzlerce öğretmen olabilir. Bunun sizin durumunuza ne gibi bir katkısı olacağını düşünüyorsunuz.[/quot

sorun şu hocam nöbet tutmak çok da sorun değil benim için küçük bir okulda çalışıyorum zaten ama diyelim ki nöbetci olduğum gün bir olay oldu yasal olarak da benim nöbet tutmam gerekiyor bu gibi bir durumla karşılaşırsam ne olur diye düşünüyorum

hocam nöbetçi iseniz sorumluluk sizde kimse bu adam btr imiş aslında nöbet tutmaz demez

nöbetçi olduğunda bir olay ortaya çıkarsa sana nöbet tutturduğu için müdürün başı belaya girer, senlik hiç bir olay yok. eski okulumdaki müdür de bana ve rehber öğretmene ricada bulundu nöbet tutar mısınız diye. Ben de ilçe mem de eğitici formatörlere söyledim tutarsan soruşturma açarız dediler. ben de müdüre söyledim artık ricada bile bulunmadı. Başka okulda btr de olsan sonuçta ders dışı kalan zamanlarının tamamı btr görevi içindir.

Geri