Btr ve Sendikalar

Kodla Büyü

kondansatör

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Btr son beklenen yazı ile mesai saatlerimiz hala idarenin insafına bırakılırsa en azından sendikadan üyeliğimi iptal etmeyi düşünüyorum.Bence herkes bunu düşünmeli.

Hiç bir işime yaramıyorlarsa benimde katıldığım üye sayısıyla ortalarda konuşmasınlar

benim şuanki okulumda çalışma saatlerim olması gerektiği gibi rehber öğretmen gibi ama sıkıntı yaşayan arkadaşlar var net bir yazı çıkarmalılar

vikvik hocam açıklayıcı bir yazı geleceği söyleniyor.bu yazıya göre hepimiz daha iyi yada kötü olabiliriz.

henüz burda btr başlamadı gelsede belki okulumda sorun yaşamıycam ama ilerde tayin olduğunda ne olacağını bilemiyorum.artık bizimle kedinin fareyle oynadığı gibi oynamamaları gerekiyor

kondansatör' Alıntı:
vikvik hocam açıklayıcı bir yazı geleceği söyleniyor.bu yazıya göre hepimiz daha iyi yada kötü olabiliriz.

henüz burda btr başlamadı gelsede belki okulumda sorun yaşamıycam ama ilerde tayin olduğunda ne olacağını bilemiyorum.artık bizimle kedinin fareyle oynadığı gibi oynamamaları gerekiyor
bu yazı açıkçası beni de çok korkutuyor. yazı benim aleyhime olursa diye idareyle de papaz olmak istemiyorum .

Şu anda norm fazlaları öğretmenlerin derdiyle uğraşıldığı için sendikalar bu konuya değinemiyorlar. Norm atamaları bitsin ben kendi sendikamı bilgilendirip sonuç almaya çalışacağım bu konu ile ilgili.

sendikalar anca politika yapsın.bu zamana kadar istifa etmeyenlerde kabahat.sadece biz değil diğer branş öğretmenleride bu sendikacılık anlayışına karşı istifa etmeli

Tim207' Alıntı:
Şu anda norm fazlaları öğretmenlerin derdiyle uğraşıldığı için sendikalar bu konuya değinemiyorlar. Norm atamaları bitsin ben kendi sendikamı bilgilendirip sonuç almaya çalışacağım bu konu ile ilgili.

bizim sıkıntımız 3 günün sıkıntısı değil ki hocam.parmaklarını bile oynatıcakları yok.

ctrl+alt+delete' Alıntı:
sendikalar anca politika yapsın.bu zamana kadar istifa etmeyenlerde kabahat.sadece biz değil diğer branş öğretmenleride bu sendikacılık anlayışına karşı istifa etmeli

haklısınız hocam çoktan hepimiz istifayı vermeliydik :!:

Geri