biz onu da düşünüyoruz hocam, kusura bakma ama herkesin de ödemesi var.hamuş' Alıntı:bu bilişim teknolojileri rehberliği ile tamamen bölündük ya helal olsun bizlere zaten birlik olamıyorduk sağolsun meb başardı tamamen bölmeyi. herkes kendi derdinde kimse dersim verilsin derdinde değil para alıyorum tamam
siz söylemişsiniz kendiniz herkesin ödemesi var diye evet var bizlerinde var o yüzden sizin ilde farklı olsun bizim ilde farklı olsun demi ne çıkar bilişim öğretmenliği nasılsa sizin ilde ekmeğinize yağ sürülüyor diğerlerinin ne önemi varturapt' Alıntı:biz onu da düşünüyoruz hocam, kusura bakma ama herkesin de ödemesi var.hamuş' Alıntı:bu bilişim teknolojileri rehberliği ile tamamen bölündük ya helal olsun bizlere zaten birlik olamıyorduk sağolsun meb başardı tamamen bölmeyi. herkes kendi derdinde kimse dersim verilsin derdinde değil para alıyorum tamam
müdüre mi onaylattınız hocam? biz henüz başlamadık da, neler yapacağımızı bilelim..garfield' Alıntı:adana 30 saat...programı ben yaptım onaylattım
siz konuyu neresinden anladınız merak ettim? sadece başlayan illerin zamanlamasını sordum, biri mutlu diğerleri mutsuz olsun mu demişim. ayrıca ben daha görevlendirilmedim, ekmeğimiz mağdur olan illerin arasında. eleştirilerin varsa BTR ye forumda uygun başlıklar var. sen günah keçisi arıyorsun ama o ben değilim.hamuş' Alıntı:siz söylemişsiniz kendiniz herkesin ödemesi var diye evet var bizlerinde var o yüzden sizin ilde farklı olsun bizim ilde farklı olsun demi ne çıkar bilişim öğretmenliği nasılsa sizin ilde ekmeğinize yağ sürülüyor diğerlerinin ne önemi varturapt' Alıntı:biz onu da düşünüyoruz hocam, kusura bakma ama herkesin de ödemesi var.hamuş' Alıntı:bu bilişim teknolojileri rehberliği ile tamamen bölündük ya helal olsun bizlere zaten birlik olamıyorduk sağolsun meb başardı tamamen bölmeyi. herkes kendi derdinde kimse dersim verilsin derdinde değil para alıyorum tamam
hocam görevlendirme olan illere bakıyorum meselaesila63' Alıntı:arkadşım okulunda kaç saat ders olduğu önemli değil, bir öğretmenen en fazla 30 saat ders verilir program da öyle yapılır.
esila63' Alıntı:arkadşım okulunda kaç saat ders olduğu önemli değil, bir öğretmen en fazla 30 saat ders verilir program da öyle yapılır.
gavurdagli1' Alıntı:esila63' Alıntı:arkadşım okulunda kaç saat ders olduğu önemli değil, bir öğretmen en fazla 30 saat ders verilir program da öyle yapılır.
görevlendirme yazısında eğitim öğretim saatleri içinde btr görevi veriyor ve yeni sistemle birlikte seçmeli derslerden dolayı çalışma süremiz 30 saati aşar.
benim okulda 2 okul var ortaokul sabahçı ve pazartesi salı çarşamba 13:30 perşembe cuma 11:50 de bitiyor.bu durumda benim toplam 36 ders saati okulda olmam gerekiyor.
eski sistemde 5 gün * 6 ders saati = 30 ders saati girebilirdi.şimdi durumlar farklı beyler