BTRLER EGSERSİZ ALABİLİRMİ

Kodla Büyü

sleepy67

Site Gezgini
arkadaşlar benim okulumda bil lab yok fatih projeside ben kendi oklumun haricinde yakında baska bi okula btr görevlendşirildim.şimdi okulumda 16 saat dersim var.geri kalan 14 saat diğer okulda btr gidicem.orada ders saat 9:30 da baslayıp 14:30 da bitiyor.kendi okulumdada 16:30 da bitiyor.şimdi ben diğer okulda btr bitince kendi okuluma gelip 16:30 a kadar egzersiz verebilirmiyim sizce?

tam emin olmakla beraber okulun eğitim öğretime açık olmadığı saatlerde açabilirsiniz. Ben açtım izcilik kursu geçen yıl bir engel yoktu ve hala da bir engel yok arkadaşım.

Egzersiz yapmamıza izin veren herhangi bir yazı var mı arkadaşlar bazı il memler eski formatörlüğe bakarak yapamaz diyor...

Yeni Ortaöğretim ve İlköğretim Kurumlarında Ders Dışı Egzersizle ilgili herhangi bir bilgi yok. Hatta eskileri kaldıırıldı. BKZ: http://mtegm.meb.gov.tr/www/ortaogretim ... icerik/492 Eğer farklı bir yolu var ise buradan paylaşılırsa memnun oluruz. Asıl başlıkta soruya cevap vereyim. Egzersiz açabilirsiniz(eski yönetmeliğe göre tabiki :) ). Çünkü görevlendirme saatleri içerisinde zaten eğitim-öğretim devam ediyor. D

Geri