BTR'nin Kadroya Geçirilmesi İçin Çalışma Var mı?

Kodla Büyü

sevincaltunel

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar bizim branşımızın şimdiki hali ve geleceği malumunuz. Bizim BTR görevlendirmesi yerine kadro olması bizi rahatlatacak bir uygulama gibi görünüyor. Bunun için yapılan çalışmalar var mı? Destek verme adına neler yapabiliriz ya da bir organizasyon oluşturabilir miyiz?

Bence Planları değişmiştir, Baktılar versek olmuyor, vermesek başka dert, ne yapalım yokmuş gibi davranalım diyorlar yıllardır, adamlar yolunu bulsa bize neler yapacaklarda olmuyor işte, bir kaç sene sonra bu dersi hiç seçen olmadığında ne olacak bakalım. hele ki başvurular okulda velilere rehberlik yaparak seçilecek dilekçe alınmayacak denildiğinde şimdi yanlışlıkla seçmiş %20 lik kesim de olmayacak.

Hocam atananın derdi ayrı atamayanın ayrı ben aslında meslek lisesinde öğretmenim aslında uğraştığım yalnızca sistem değil ayrıca mobbing e maruz kalıyorum. Bölümümüzütmak için tüm enerjisini harcayan bir müdür ile uğraşıyorum

en son aralık ayında söylenen bizimle ilgili hiçbir çalışmanın olmadığıydı. hatta btr konusuda 2 haftalık bir çalışma denilmişti yapan kişiler tarafından. sizlere çalışmalar devam ediyor şeklinde söylenen herşey aslında anı kurtarmak için söylenen sözlerdir denildi ve bunu da gördük yeni bakanımızda sağolsun aynı düşüncede.

Konuyu görünce 3 sene önce açmış olduğum şu kampanya aklıma geldi :)
http://imza.la/bt

İstatistiklere göre öğretmenler kadar öğrenciler de bu dersin kalkmasını istemiyor.

Çoğu bt öğretmenini mantığı; Btrehberliği emziğimiz ağzımızda umrumda mı dünya.. bakalım nereye kadar..

görevlendirme vermesinler, BT derslerini 3-8 arası sınıflara haftada 2 saat zorunlu ders olarak versinler. en iyi yol bu veya benzer çözümlerdir. işimiz öğretmenlik dersimize girer çıkarız asıl işimizi yapmış oluruz. teknik işleri içinse her bölgede 1-2 tekniker/teknisyen çalıştırsınlar. ömür boyu elimizde tonavida/penseyle mi dolaşacağız okullarda...

BT44' Alıntı:
görevlendirme vermesinler, BT derslerini 3-8 arası sınıflara haftada 2 saat zorunlu ders olarak versinler. en iyi yol bu veya benzer çözümlerdir. işimiz öğretmenlik dersimize girer çıkarız asıl işimizi yapmış oluruz. teknik işleri içinse her bölgede 1-2 tekniker/teknisyen çalıştırsınlar. ömür boyu elimizde tonavida/penseyle mi dolaşacağız okullarda...
:+1: :+1: :+1:

Geri