BTR'ye en fazla ne kadar ders verilebilir?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan halk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

halk

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar başka bir kurumda BTR olarak görev aldım. Bonservisimin olduğu kadromun bulunduğu kurumdan ise bana söylenen şey biz sana hafta boyunca full ders verirsek o zaman diğer kuruma formatörlüğe gidemezdin? Niçin böyle bir şeyi göz önünde bulundurmadan ilçe MEM'e formatörlük başvurusu yaptın?

Peki kadromun bulunduğu kurum bana BTR olmama rağmen en fazla ne kadar ders görevi verebilirdi ki?

hocam btr olduğun olmadığın kurum mu kaldı. btr olman yeter yer mekan farketmez.
18 saat alır geçersin. kimin yazacağına gelirse benim kendi okulum yazıyor.

bunların dışında ek bir iş halk eğitim egzersiz vs birşey yapıyorsan o ayrı ama btr btr dir. yok kadromun bulunduğu okul vs bişey olmaz.sana bunu kim söyledi o da ayrı bir muamma tabii.

Olayı tersten ele almışsınız. BTR en fazla kaç saat ders alır diye bir kavram yok. BTR öncelikle var olan derslerine girer kalan zamanda BTR olarak görev yapar.

okulda kendi branşında ne kadar varsa o kadar girer. geriye diyelimki 5 saatlik bir boş zaman kaldı o 5 saatte btr olur sadece..

Peki başka kuruma gidecek ise BTR olarak? Yani şöyle kadrom HEM'de. Tek kursum var. Haftada 12 saat. Bana denen şey şu: Senin haftada 40 saat girme hakkın var. Biz 40 saat versek diğer kuruma gidemezdin.

tabi gidemezdiniz. ama vermemişler.. 12 saat kursa girip sonra görevlendirildiğiniz yere gidersiniz

Geri