BTR'ye extra is verilmesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan fgur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

fgur

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaslar okulunda BTR olarak görev yapıyorum mudur yardımcısı geçen gün bir seminer var gidip gelirmisin diye bana bişiler söyledi bende olur demiş bulundum ayak üstü meğerse stratejik planlama işini bana paslamis. Bir gittim ki başlı başına bir iş. Dünya kadar iş yükünün arasına birde bu çıktı. Bu görev BTR ye verilebilir mi? Itiraz edicem gidince ama elimde sağlam bir dayanagim olması lazım.

http://trabzon.meb.gov.tr/meb_iys_dosya ... gorevi.pdf aradığın cevap bu linkte hocam. Alt tarafta Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünün Bilişim Teknolojileri Rehberliği Görevi yazısı var incele istersen. Bir tek seni bağlayan nokta il zümre öğretmenler kurulu kararlarına bak böyle bir karar alınmamışsa hazırlaman gerekmiyor.

Tesekkur ederim arkadaşım bu maddeyi biliyorum zaten bu madde bu göreve itiraz için yeterlisin değilmi onu bilemedim onun için buraya yazma ihtiyacı hissettim ama yeterli olmalı bence de gayet açık

Stratejik plan tek başına hazırlanmaz ayrıca tek başına yazarsan zaten onun adı stratejik plan değil senin planın olur. Şu idareciler şunu öğrenemediler. Stratejik plan diyince hemen otur yaz zannediyorlar bissürü analiz ve karar var onun içinde

Size gelip "stratejik planı hazırla" demeleri çok anlamsız olur.Ama o planın hazırlanması öğretmenlere görev dağılımların yapılması,gerekli analizlerin oluşturulmasında bir idareciyle beraber çalışabilirsiniz.Stratejik plan tamamen tüm okulu ve tüm öğretmenleri kapsayan bi çalışma olduğu için sizin de o çalışmanın içinde olmanız ekstra iş tanımına girmez diye düşünüyorum.

Ufak tefek şeyler olabilir hocam, bana da geldiler bugün stratejik plan için. Bir yerden pdf örnek bulmuşlar onu word e çevirdim. Benle alakalı konularla ilgilenirim ama hepsini ben hazırlayamam diyin. Zira arkadaşların da bahsettiği gibi okulla ilgili kapsamlı bir şey bu sadece btr öğretmenin hazırlaması saçmalık olur. Hazırlamayın da zaten.

fgur' Alıntı:
Tesekkur ederim arkadaşım bu maddeyi biliyorum zaten bu madde bu göreve itiraz için yeterlisin değilmi onu bilemedim onun için buraya yazma ihtiyacı hissettim ama yeterli olmalı bence de gayet açık

Bence de gayet açık ve net hocam.

Geri