+1.mkankan' Alıntı:Valla ben sınıf da almadım nöbette hocam. Btr görev kağıdında açıkca yazıyor zaten nöbet dahil görev verilemez diye. İdareye durumu izah et. Gücü yetiyorsa rehber öğretmenlere versinler o zaman.
ferahlı' Alıntı:hangi il sayın hocam
monarici' Alıntı:evet yazıyı buldum okudum yazıyo ama orada bahsedilen 30 saat olayı yok bu arada yoksa ben mi göremedim
hocam sizin siirtte sınıfçılara görev verdilermi bir cevapmkankan' Alıntı:ferahlı' Alıntı:hangi il sayın hocam
Siirt merkez.
sayın hocam 180 saatlik belgem var 3 yıldır formatörlük yapıyorum bu yıl sınıf öğretmenlerine bazı iller görev vermiş bazı iller vermemiş sizin görüşünüz ildeki durm nekazuo' Alıntı:+1.mkankan' Alıntı:Valla ben sınıf da almadım nöbette hocam. Btr görev kağıdında açıkca yazıyor zaten nöbet dahil görev verilemez diye. İdareye durumu izah et. Gücü yetiyorsa rehber öğretmenlere versinler o zaman.
ferahlı' Alıntı:sayın hocam 180 saatlik belgem var 3 yıldır formatörlük yapıyorum bu yıl sınıf öğretmenlerine bazı iller görev vermiş bazı iller vermemiş sizin görüşünüz ildeki durm nekazuo' Alıntı:+1.mkankan' Alıntı:Valla ben sınıf da almadım nöbette hocam. Btr görev kağıdında açıkca yazıyor zaten nöbet dahil görev verilemez diye. İdareye durumu izah et. Gücü yetiyorsa rehber öğretmenlere versinler o zaman.
ferahlı' Alıntı:Arkadaşlar ben 5 yıldır formatörlük yapmaktayım branşım sınıf öğretmeni yeni yazıya göre bize formatörlük veriliyormu lütfen bir cevap