BTS bilgisayarında olması gereken programlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aysmn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

aysmn

Site Gezgini
selam arkadaşlar
BTS bilgisayarında olması gereken programlar neler olabilir yükledikten sonra depfrezi çalıştırıcamda
birdaha eksik program çıkmasın

WinRAR veya WinZip, Acrobat Reader, DyNED, NetSupport, Microsoft Office bu programlar yeterli bence.

Saygılar.

poyraz81' Alıntı:
WinRAR veya WinZip, Acrobat Reader, DyNED, NetSupport, Microsoft Office bu programlar yeterli bence.

Saygılar.

teşekkürler
antivirüs programı da yüklesem mi acaba depfreze varken yinede gerek olur mu bilgisayarların imageınıda alcam

Deep Freeze ile çakışma yapabiliyor veya NEtSUPPORT problemleri çıkarabiliyor o yüzden ben Antivirüs kurmadım hocam.

poyraz81' Alıntı:
Deep Freeze ile çakışma yapabiliyor veya NEtSUPPORT problemleri çıkarabiliyor o yüzden ben Antivirüs kurmadım hocam.

geçen yıl netsuport+depfreze+antivirüs yüklüydü
ilk açılışta netsuport kilitlenip kalıyodu antivirüs bu programından mı kaynaklanıyodu

aysmn' Alıntı:
poyraz81' Alıntı:

geçen yıl netsuport+depfreze+antivirüs yüklüydü
ilk açılışta netsuport kilitlenip kalıyodu antivirüs bu programından mı kaynaklanıyodu

Evet muhtemelen o yüzden olabilir hocam.

dynet için quick, vitamin için üst model java, üst seri flash player,adobe7, netsupport, medyaplayer, kalite codec, winrar, winamp, bir de mtu ingilizce sözlük öğrencinin işini görür
bence virüs programına gerek yok boş yere bilgisayarı kasmak olur,

Geri