BTS deki arızalar & çözümler?(koltuk,kulaklık...)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan defall
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

defall

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar;
(VESTEL TUTSIS)

BTS sınıfını kullandırmadan çürütmektense, kullandırıp da çürütenlerdenim.
Koltukların kolları gevşemeye başladı elimde tornavidayla tek tek sıkmakta kâr etmiyor artık. Kiminin de arkası sallanıyor. Bazıları da altından kırıldı. Ee koltuk sıkıntısı yüzünden 2 kişi oturunca bir süre sonra çatlıyor koltuklar.

Geçen sene btariza ya projeksiyon arızası açtırmıştım hâlâ ses yok, hâlâ projeksiyon kullanamıyorum.

Kulaklıklar koptu bozuldu (DYNED), mikrofonları zaten ilk aylarda gitti.

BT sınıfında bulunan oda okulun deposu gibi zaten o konuya hiç girmiyorum :)

Aynı problemlerle karşılaştıysanız nasıl çözdüğünüzü de yazar mısınız? Ben btariza dan ümidi kestim.
Kulaklıkları dışarıdan almayı düşünüyoruz mesela.(10 TL snoopy) .

Hocam bizim okulun bt sınıfı da vestel bu yazılan sorunların hepsini yaşadım ve yaşamaktayım en sinir olduğum durumda farelerin arızalanması.
çözüm yolu olarak kulaklıkları alacak bir veli bulduk inşallah alacak. Fare sorununu da kendi imkanlarımızla çözdük bu seneyi de inşallah atlatırız seneye Allah kerim...

Vestel koltukların düşen sırtlarını nasıl sağlam şekilde monte edileceğini anlatan resimli sunum.
kendi çözümümdür, 35 tanesinin sırtı düşmüştü şimdi hepsi sağlam düşen yok.

Ekli dosyalar

ahmet27' Alıntı:
Vestel koltukların düşen sırtlarını nasıl sağlam şekilde monte edileceğini anlatan resimli sunum.
kendi çözümümdür, 35 tanesinin sırtı düşmüştü şimdi hepsi sağlam düşen yok.
Çok teşekkrüler hocam, güzel anlatılmış.

çözümünüz çok güzel hocam ama kafama takılan kısmı sorayım. somunla sıkıştırdıktan sonra o kısmı çevirebiliyor musunuz? öğrenci bunu çevirebiliyorsa somun tekrar çıkmaz mı?

biz bu işi çok önce yaptık. vidalar bir süre sonra yine bozuluyor. somun falan kar etmiyor.

Koltukları fare kemirdi.......Klukalıklar ise yüksek sesten bozuldu.Bu konuda öğrencilerimizin hiç suçu yok. :roll:

Koltukların sırt kısmının hepssini kaynak makinesi ile kaynattırdık 3 senedir bir problem yaşamıyorum ben. Eğer kesin çözüm istiyorsanız bunu uygulayın. Bt arıza fare ve klavye değişimi yapıyor fare konusunda hiç sıkıntı yaşamıyorum 10 tane fare değiştirdim ben. Sadece farenizin fiziksel anlamada (kırılma kablosununz kopması gibi) problemi yoksa değişim yapıyolar.

Ubak 2008 exper de Bt arıza ile farelerin değişme durumu devam ediyormu bilgisi olan var mı arkadaşlar. 2 tane pc gönderdim ama fareleri kabul edemeyeceklerini söylediler.

Geri